teşekkürler, hemen deniyorumastro' Alıntı:Gelen e-postayı açıp "Dosya olarak indir" seçeneğine (e-posta okuma alanının hemen üstünde metin şeklinde bir bağlantı) tıklayın. Dosyayı bilgisayarınıza kaydedip herhangi bir web tarayıcı ile açın. Link ortaya çıkacaktır![]()
astro' Alıntı:Gelen e-postayı açıp "Dosya olarak indir" seçeneğine (e-posta okuma alanının hemen üstünde metin şeklinde bir bağlantı) tıklayın. Dosyayı bilgisayarınıza kaydedip herhangi bir web tarayıcı ile açın. Link ortaya çıkacaktır![]()
denizlerb' Alıntı:dün başka bir bilgisayardan yönetim paneline girdim. o bilgisayarın ip si kayıtlı kaldı. ip değiştirmek için gelen e-posta da tıklayınız yazıyor ama tıklanabilir değil. bu sorunu yaşayan varmı?
aynı sorun bende de var ve eski mail adresine ulaşılmıyor diyorsparrow' Alıntı:hocam yeni kurum kodunun e-posta kullanıcı adı ve şifresi var ama bana eski kurum koduna ait şifre gerekiyor dns değişikliği yapmam için. aynı alan adı ile devam etmek istiyorum ama ip doğrulama mailini eski e-postaya gönderiyor...
mutlucan' Alıntı:arakdaşlar yeni kullanıcı oluşturdum maili de hotmailden verdim.. ama hotmaile onay mesajı gelmedi.. bunu meb in kendi maiinden başka destekleyen yok mu?
klebsiella' Alıntı:webmail adresine giremiyorum bende nasıl girebiliriz acaba**
biz kullanıcı adımız yani kurumkodumuz ile şifremizi dönem başında vermişlerdi zaten ama giriş yapılamıyor
iskete' Alıntı:Şöyle bir fikrim var mümkün mü acaba? Bilgisayar öğretmeni değilim sınıf öğretmeniyim okulun sitesini ben düzenliyorum. Evdeki internet hattımla okulun sitesini düzenledim. Elektrikler gitti geldi haliyle ip değişti ve şu an okulun site düzenleme hesabına erişemiyorum. @meb.k12.tr uzantılı e-postaya da giriş yapamıyorum devamlı hata veriyor. TTNETi arasak ilk kullandığımız ipyi internet hattımıza ayarlar mı? Bu mümkün mü?
teşekkürler hocam.. 3-4 kez denedim ama tekrar deneyeceğim..habibocak' Alıntı:mutlucan' Alıntı:arakdaşlar yeni kullanıcı oluşturdum maili de hotmailden verdim.. ama hotmaile onay mesajı gelmedi.. bunu meb in kendi maiinden başka destekleyen yok mu?
Sayın Hocam hotmail tarzı e-postalara da şire e-postası geliyor. Yeniden deneyiniz.
SİRE' Alıntı:Nerdeyse tüm mesajları okudum. Kafam karmakarışık oldu. Evden sisteme şu an itibariyle girebildim. ip sorunuyla karşılaşmamam için yeni kullanıcı eklemem gerekiyor sanırım, kendi mail adresimi versem bağlantı oraya mı gönderilecek. Okulun mail adresine ulaşamıyorum zaten. Adım adım ne yapmam gerekiyor, yardımcı olacak olan varsa çok çok makbule geçer.
Bulunduğum yerde elektrik gidip geliyor, ip adresi değişmeden oluşturmalıyım. Yanlış yapmayayım istiyorum. Yardım :roll:
SİRE' Alıntı:Hocam okumuştum da yeni kullanıcıya okulun e-posta adresini veremem çünkü açılmıyor. Kendi e-posta(gmail) adresimi verirsem işlevsel olur mu, sorunla karşılaşır mıyım? Ayrıca yeni şifre oluştur bölümü var kullanıcı eklerken, bu neyin şifresi ki :? Hepsi birbirine karıştı, zaten panele giriş yapana kadar mideme ağrılar girdi. Özrümü mazur görün.