Meb.k12.tr altyapısına geçen Okul Siteleri

Kodla Büyü
yadigartbaykal' Alıntı:
busra1987avsar' Alıntı:
yadigartbaykal' Alıntı:
http://osmaniyefatihilkokulu.meb.k12.tr/
Fatih İlkokulu
Merkez/Osmaniye
Hocam bu web yayın ekibi de nedir ben lisede görevdeyim de şuan bana idare böyle bir şeyin yapılacağından hiç bahsetmedi bunu yapmak zorunlumu
21. maddede geçiyor hocam, herhangi bir sorun olduğunda bir tek benim değil hepsinin başı yansın dedim:)
:++: ben yazı bile çıkarttım

Arkadaşlar yapım aşamalarını yapan arkadaşlar anlatırlarsa çok memnun olurum ben sisteme dahi giriş yapamıyorum.

Siteyi önce mi hazırlayıp sisteme ordan yükleyeceğiz yoksa sistemde mi hazır olarak var ben bişey anlamadım bu işten
:shock:

btform' Alıntı:
Arkadaşlar yapım aşamalarını yapan arkadaşlar anlatırlarsa çok memnun olurum ben sisteme dahi giriş yapamıyorum.

Siteyi önce mi hazırlayıp sisteme ordan yükleyeceğiz yoksa sistemde mi hazır olarak var ben bişey anlamadım bu işten

hocam sistemde herşey hazır zaten siz sisteme şifrelerle girin açar açmaz yayınla butonuna tıklasanız bile en temel haliyle yayınlanıyor site siz eklemeler yapacaksınız sadece sisteme bir giriş yapın gerisi gelir birde habib hocamın videolu anlatımları vardı ordan izlerseniz kolay olacaktır tabi burdan tekrar habib hocamıza teşekkürlerimizi iletiyoruz :D habib hocamın sitesine bir bakın isterseniz http://www.habibocak.com

btform' Alıntı:

Bu sitede yapım aşamalarının her yönüyle tartışıldığı ve anlatıldığı bir çok konu var. önce onları bir tarayın ondan sonra cevapsız kalan sorunları dile getirin bence...

arkadaşlar ilçe mem sayfası yönetim panelinden ilçedeki bütün okulların sitelerini otomatik olarak yeni şablona geçirdim.
Trabzon / Arsin

skorkmazz' Alıntı:
arkadaşlar ilçe mem sayfası yönetim panelinden ilçedeki bütün okulların sitelerini otomatik olarak yeni şablona geçirdim.
Trabzon / Arsin
vaavv nasıl yani ya hepsini otomatik olarak nasıl yeni şablona geçirdiniz yada bu iş bu kadar kolaysa meb bizi niye uğraştırıyor meb de hepimizi otomatik geçirseydi ya :D

Yahu arkadaş bizim ilköğretim okulu ortaokul oldu normal eğitim veriyor ama okul sitesi yeni şablona geçmiş googlada hala o çıkıyor ilk karşımıza bunun çözümü nedir?

BBNET
Geri