Meb.k12.tr altyapısına geçen Okul Siteleri

Kodla Büyü
bayram47' Alıntı:
hocam bu bir şablo sadece yönlendirme yapılmış. hatta sitenin orjinali: http://www.ahmetandicen.k12.tr/
Evet ama neden para verip siteyi mebwebin nerdeyse aynısı yapmışlar merak ettim...
hocam herhalde arkadaş host ücretini ödedik "kullanalım" dedi galiba, anket falan da eklemiş, bir de siteyi yeni sunucuya taşımak zor geldiyse ondan olabilir. ben de hiç sevmedim yeniden foto boyutlarını ayarla falan, biraz da yavaş uğraştırıyor meb. :)

Arkadaşlar bir sorum olacak, deneyen var mı bilmiyorum ama içerik kısmından sayfa oluşturduğumuzda html kısmından javascript kod ekleyebiliyor muyuz? ben denedim önizlemede görünüyor. ama sayfayı oluşturup kaydedince ya da güncelleyince java kodları yada html kodları gidiyor. Nasıl ekleyebiliriz, fikirleri olan var mı?

arkdaslar yonetım panelınde sol bolumde sunucu ayarları sekmesınde eskı ftp bılgılerı yer alıyor ne demek bu sımdı bu ftp sıfresını ben bu sene yenı almıstım . hala emın degılım okuluın adresı sılıncek 1 ocakta dıye

İstanbul - Kartal
Yüksel İlhan Alanyalı Anadolu Öğretmen Lisesi

kartalaol.meb.k12.tr

halen daha çözmeye uğraşıyorum. videoların faydası oldu baya.

Bilecik Söğüt 700. Yıl ATL, METEM
sogutmetem.meb.k12.tr

daha bitiremedim, güncellemelere devam ediyorum.

Arkadaşlar merhaba benim sıkıntım ilçeden bize her fotoğraf için içerik menüsünde olsun galeri menüsünde olsun ayrı ayrı dosya açın dediler benim anlamadığım nokta şu ben galeri bölümüne resim ekliyorum içeriğe yazımı yazıyor ve resmi galeriden almak istiyorum ama bana her defasında gözattan bilgisayar içinden resmi çağırmam gerekiyor eğerki galeri kısmını kullanmayacaksam farklı bir eyrden resim çağıracaksam neden galeri kısmı oluşturulmuş ben mi yanlış yapıyorum doğrusu ne bilemedim yardımcı olursanız sevinirim:(

BBNET
Geri