Meb.k12.tr altyapısına geçen Okul Siteleri

Kodla Büyü
arkadaşlar haritada okulumu gösteremiyorum, daha doğrusu "Lütfen kurumunuzun harita üzerindeki yerini ve haritanın yakınlık seviyesini ayarlayınız..."yazısı çıkıyor üzerine tıklayıncada boş bir yer açılıyor. chrome kullanıyorum ne yapmalıyım bir fikri olan varmı ??????

aysugul' Alıntı:
snotra' Alıntı:
meccal14' Alıntı:
arkadaşlar yeri haritada nasıl işaretlediniz. bulunduğum yeri buluyorum güncelle diyorum olmuyor
Haritada işaretleme olayını ben de yapamadım. Yine dönüyor Ankara'ya.

arkadaşlar siz bu durumu çözebildinizmi

Arkadaşlar ben pop-up engelleyicisi bir de site güvenirliliği ayarlarından yaptım, bunu da yaparken adres çubuğundan yaptım izin ver dedim oldu. İlk başlarda çok uğraşmıştım. google crome de açıkken bir deneyin adres çubuğundan site adresi başında kırmızı oluyor, şu an tam hatırladığım kadarıyla oradan izin ver diyince haritada kırmızı bir balon çıkıyor. oradan kendi okulunuzun adresine kırmızı balonu sürükleyin.

aysugul' Alıntı:
snotra' Alıntı:
meccal14' Alıntı:
arkadaşlar yeri haritada nasıl işaretlediniz. bulunduğum yeri buluyorum güncelle diyorum olmuyor
Haritada işaretleme olayını ben de yapamadım. Yine dönüyor Ankara'ya.

bende ilk denediğimde sizin dediğiniz gibi başlangıç yerine dönmüştü fakat tekrar okulumun bulunduğu konuma getirip en son pes edip bıraktım ve daha sonra baktığımda istediğim yere gelmişti,yani sistemden kaynaklanan bir problem tıpki bazı değişikliklerin an ve an görülmemesi fakat daha sonradan görülmesi gibi diye düşünüyorum ben.

aysugul' Alıntı:
arkadaşlar haritada okulumu gösteremiyorum, daha doğrusu "Lütfen kurumunuzun harita üzerindeki yerini ve haritanın yakınlık seviyesini ayarlayınız..."yazısı çıkıyor üzerine tıklayıncada boş bir yer açılıyor. chrome kullanıyorum ne yapmalıyım bir fikri olan varmı ??????

chrome da adres çubuğunun sağında güvenlik seviyesi nedeniyle sayfa içeriği engellendiğine dair bir simge olacak ona tıklayıp yine de yükle yi tıklıyoruz..

ama harita açılsa da okulun üstüne sürüklediğimiz etiket görünmüyor. Ortaokul sitesinde bir ara gözüktü. yaptım ama ilkokul sitesinde 5 tarayıcı kullandım ama görünmedi sorun sistemden kaynaklı diye düşünüyorum.

Arkadaşlar bizim okul köy okulu. Bu yeni sistemde ilkokul ve ortaokul olarak iki kurum şifresi var ama hala aynı binada eğitim görülüyor. ben ilkokul ve ortaokul için ayrı ayrı site mi yapmam lazım. Bu durumda olan arkadaşlar ne yaptılar rica etsem yazarlar mı ? bazı ortaokul sitelerinde öğretmenler bölümünde sınıf öğretmenleri kısmıda yer alıyor :cry:

bayram47' Alıntı:
aysugul' Alıntı:

chrome da adres çubuğunun sağında güvenlik seviyesi nedeniyle sayfa içeriği engellendiğine dair bir simge olacak ona tıklayıp yine de yükle yi tıklıyoruz..

ama harita açılsa da okulun üstüne sürüklediğimiz etiket görünmüyor. Ortaokul sitesinde bir ara gözüktü. yaptım ama ilkokul sitesinde 5 tarayıcı kullandım ama görünmedi sorun sistemden kaynaklı diye düşünüyorum.

Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim , iletişim bölümüne bu yolu kullanarak harita ekleyebildim fakat okulumuz hakkında sayfasının alt kısmında harita görünümü yok bunu nasıl eklediniz arkadaşlar

dimusdi' Alıntı:
Arkadaşlar bizim okul köy okulu. Bu yeni sistemde ilkokul ve ortaokul olarak iki kurum şifresi var ama hala aynı binada eğitim görülüyor. ben ilkokul ve ortaokul için ayrı ayrı site mi yapmam lazım. Bu durumda olan arkadaşlar ne yaptılar rica etsem yazarlar mı ? bazı ortaokul sitelerinde öğretmenler bölümünde sınıf öğretmenleri kısmıda yer alıyor :cry:

hocam benim okulumda aynı şekilde iki okulunda kurum koduyla sitesiniz güncelledim ama bilgi eklemedim ilköğretim kısmın orta okul kısmıyla uğraşıyom vakit kalırsa ilkokulada bakacam. sınıfçıları şimdilik ortaokul sitesine koydum daha sonra ilkokula geçirecem. seneye zaten herşey daha net olur.

Arkadaşlar bildiğiniz gibi idari kadro menüsü kadromuz olarak değişti.
öğretmenleri kadromuz menüsüne mi bağlıyoruz ayrı menü mü oluşturuyoruz.

Aarkadaşlar swf flash dosyaları dışında link vermeden siteye video ekleyebilme şansımız var mı? Malum link verilen videoları okuldan izleyebilmek pek mümkün olmuyor.

dimusdi' Alıntı:

ben de senınle aynı durumdayım ama ben kafam agrımasın dıye 2 sıte yapıorum arkadasım . sonra ılerde ortaokul ayrılınca nerde benım sıtem demesınler ,i ac kafan rahat olsun .

BBNET
Geri