meb.k12.tr açılmıyor..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MEMEK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

MEMEK

Süper Üye
Süper Üye
Okulun ftp dosyasına erişmek için meb.k12.tr ye girimeye çalışıyorum girmiyor.Daha önce sıkıntı yoktu ama şimdi sıkıntı oldu.Sizlerde naıl arkadaşlar girebilen var mı?

araçlar-internet seçenekleri-gelişmiş-pasif ftp kullanma seçliyse o seçimi kaldırın düzeliyor.

Teşekkür arkadaşlar ftp programıyla giriliyor.Yapacak başka bi rşey yok.Diğer yoldan olmıyor...

hocam en güzeli filezilla.indir kur.kolay gelsin

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    27.2 KB · Görüntüleme: 4,487
arkadaşlar ben filezilla kullanıyorum. Ama bir haftadır filezillayı çalıştırıyorum şifreyi girip bağlan dediğimde
"ECONNABORTED - Connection aborted sunucusu ile bağlantı kesildi
Hata: Klasör listesi alınamadı
hata mesajıyla karşılaşıyorum. Bilgisi olan varsa, yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Son bir haftaya kadar filezilla ile okulumun sitesine bağlanabiliyor ancak dosya yükleyemiyordum. Yüklediğim HTML uzantılı dosyaları otamatik olarak sistem siliyor. CuteFtp Pro ile bağlanamıyorum denetim yuvasından okunamıyor hatası veriyor. Bu hafta ise ne CuteFtp Pro ne FileZilla hiçbiri ile bağlanamıyorum. meb.k12 teknik desteğe mesaj gönderdim sitenizde virüs olduğu için siliniyor diyor. Ama bana hiç inandırıcı gelmedi. Okul sitesi ile ilgili bu günlerde sorun yaşayan arkadaşlar varsa cevap bekliyorum.

SORUN BENDE Mİ YOKSA meb.k12 DE Mİ ???

mucahit3694' Alıntı:
Son bir haftaya kadar filezilla ile okulumun sitesine bağlanabiliyor ancak dosya yükleyemiyordum. Yüklediğim HTML uzantılı dosyaları otamatik olarak sistem siliyor. CuteFtp Pro ile bağlanamıyorum denetim yuvasından okunamıyor hatası veriyor. Bu hafta ise ne CuteFtp Pro ne FileZilla hiçbiri ile bağlanamıyorum. meb.k12 teknik desteğe mesaj gönderdim sitenizde virüs olduğu için siliniyor diyor. Ama bana hiç inandırıcı gelmedi. Okul sitesi ile ilgili bu günlerde sorun yaşayan arkadaşlar varsa cevap bekliyorum.

SORUN BENDE Mİ YOKSA meb.k12 DE Mİ ???

hocam aynı sorunu bir haftadır ben de yaşadım. ve ben de virüsten şüphelendim. çünkü virüslü flashdan sonra öyle oldu.
ama dün kendiliğinden düzeldi. artık silmiyor.

bu gün başka bi okuldayım bu okuldamı problem genel bi problem mi acaba ftp ye giremiyorum programlada girmiyor başka türlüde girmiyor

Hocam bence meb.k12 de son iki haftadır genel bir problem var. Flash kaynaklı bir virüs değil bence. Çünkü virüs kaynaklı olsa kendiliğinden düzelmez.

Arkadaşlar olayı tamamıyla çözdüm. Siteye virüs bulaşmış. Hazırlamış olduğum HTML dosylarının frontpage ile açıp kodları incelediğimde sitenin en sonuna anlamsız garip bir SCRİPT eklenmiş. Onu sildiğimde herşey normale döndü...

chaos hocam çok teşekkürler 1 aydır giremiyordum ftp ye filezilla indirdim ve kullanıyorum müdürle papaz olacaktım ilerde Allah razı olsun sizden szin gibi paylaşımcı hocalarım eksik olmasın

1 haftadır, daha önce rahat girdiğim explorer dan ftp ye giremiyorum. cute ftp, flash fxp, filezille programlarını da kullandım, yine giremedim. ftp şifresini değiştirdim, denedim yine olmadı. aynı sorunu yaşayan var mı, sorun benim sitede mi?

nihan' Alıntı:
arkadaşlar ben filezilla kullanıyorum. Ama bir haftadır filezillayı çalıştırıyorum şifreyi girip bağlan dediğimde
"ECONNABORTED - Connection aborted sunucusu ile bağlantı kesildi
Hata: Klasör listesi alınamadı
hata mesajıyla karşılaşıyorum. Bilgisi olan varsa, yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
ben bu hata ile karşılaşıyordum.hots**t açıktı kapattım sorun düzeldi..

BBNET
Geri