S sakar_huseyin Aktif Üye Mesajlar 148 1 Şubat 2010 #1 arkadaşlar meb.k12.tr çalışıyor mu? bugün okul sitelerini açamıyorum da açabilen var mı?
aysegul_ Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 467 1 Şubat 2010 #3 pop3 sunucu hatası veriyor... yine ayarları falan mı değişti acaba bunun?
kabababa Aktif Üye Mesajlar 120 1 Şubat 2010 #4 Bende 2 saat önce siteye sadece bir sayaç resmi yüklemeye çalışıyordum habire bağlantım kopuyordu ftpde demekki sorun buymuş Kurcalıyorlar birşeyleri yine hayırlısı.
Bende 2 saat önce siteye sadece bir sayaç resmi yüklemeye çalışıyordum habire bağlantım kopuyordu ftpde demekki sorun buymuş Kurcalıyorlar birşeyleri yine hayırlısı.
M mymucahit Üye Mesajlar 20 2 Şubat 2010 #6 bende bugn ftp ye girmeye çalışıyorum fakat akşam saatlerinden beri artık normal ağlantı bile yapamıyorum
bende bugn ftp ye girmeye çalışıyorum fakat akşam saatlerinden beri artık normal ağlantı bile yapamıyorum
akan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 246 2 Şubat 2010 #7 bende giremiyorum 2gündür.çabuk düzeltilir inşlh...
U ufo60 Site Gezgini Mesajlar 41 2 Şubat 2010 #8 Arkadaşlar meb de bütün sistem yanlış atamadan dolayı çalıştırılmıyormuş. linkten haberi okuyabilirsiniz. www.reutersturk.com/.../5606-egitim-dun ... lundu.html
Arkadaşlar meb de bütün sistem yanlış atamadan dolayı çalıştırılmıyormuş. linkten haberi okuyabilirsiniz. www.reutersturk.com/.../5606-egitim-dun ... lundu.html