elf.krc Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 447 25 Nisan 2012 #1 cumadan beri bağlanamıyorum aynı program aynı şifre sadece en son bağlandığımdan bu yana format attım bilgisayara
cumadan beri bağlanamıyorum aynı program aynı şifre sadece en son bağlandığımdan bu yana format attım bilgisayara
acer50 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,709 25 Nisan 2012 #2 ben de bağlanamıyorum ftp ye, sayfa görüntülenemiyor diyor, ama okulun sitesi normal açıyor.
elf.krc Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 447 25 Nisan 2012 #3 bende de site açılıyor, filezilla da bağlandı, hoşgeldin iletisi bekleniyor diyor, cuteftp de de benzer bir ileti daha sonra bağlanamadı diyor, windows gezgini yetkiniz yok diyor :?
bende de site açılıyor, filezilla da bağlandı, hoşgeldin iletisi bekleniyor diyor, cuteftp de de benzer bir ileti daha sonra bağlanamadı diyor, windows gezgini yetkiniz yok diyor :?
Çağrı1 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 831 25 Nisan 2012 #4 hiç biryerden ujlaşılamıyor bir problem var sanırım
O ozcankurucu Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 647 25 Nisan 2012 #6 bizde de aynı hocam site açılıyor ama ftp ye ulaşamıyoruz. sistemdendir her halde..
B bilerzen Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 712 25 Nisan 2012 #9 cumadan beri ben de bağlanamıyorum bugün umarım düzelir
hyalcin_61 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 860 25 Nisan 2012 #11 sanırım bugün de olmayacak dünden beri sinir oldum bu duruma bi türlü güncelleme yapamıyorum bu yüzden
sanırım bugün de olmayacak dünden beri sinir oldum bu duruma bi türlü güncelleme yapamıyorum bu yüzden