Meb.k12 siteleri google'a eklemek ve Bilgisayar teknik dstk.

Kodla Büyü

roni_al

Üye
merhaba arkadaşlar bu yeni siteleri biz kendimiz mi google'a ekleyecez yoksa Meb mi ekleyecek bilginiz var mı?
bi de okuldaki bilgisayarlar için parça ihtiyacı olduğunda bunun için başvuracağımız bi yer var mı ? iki sene önce bi keresinde okula geldiler bi kaç ram ve hdd bıraktılar o kadar ondan sonra giden gelen olmadı yani bu işin teknik desteği var mı? malum bilgisayarların çoğu 5-10 yıllık bunların desteklenmesi lazım değil mi? giden gelen de bilgisayarlar yavaş deyip duruyor açıklamaya çalışıyorsun ama algılamak da sıkıntı çekiyorlar gibi herşeyin bir formatla halledilebileceğini düşünenler çok çünkü :)

Meb ekleyecek sanırım 1 ocaktan sonra google'da çıkacakmış öyle yazıyordu mebweb panelinde bir bölümde

Yönetim Paneli Teknik Destek kısmında google olayı anlatılmış. 1 Ocak'a kadar bekleyin denilmiş.

anladım hocam teşekkürler...peki ikinci sorumla ilgili bi bilginiz var mı yani şu okul bilgisayar sınıfındaki bilgisayarlar için parça desteği için direkt bir birim var mı milli eğitimde?... çevremdeki bilgisayar öğretmenleriyle konuşuyorum onların da bilgisi yok hatta ilin formatörüyle de konuştum o da umutsuz bu konuda....

roni_al' Alıntı:
merhaba arkadaşlar bu yeni siteleri biz kendimiz mi google'a ekleyecez yoksa Meb mi ekleyecek bilginiz var mı?
bi de okuldaki bilgisayarlar için parça ihtiyacı olduğunda bunun için başvuracağımız bi yer var mı ? iki sene önce bi keresinde okula geldiler bi kaç ram ve hdd bıraktılar o kadar ondan sonra giden gelen olmadı yani bu işin teknik desteği var mı? malum bilgisayarların çoğu 5-10 yıllık bunların desteklenmesi lazım değil mi? giden gelen de bilgisayarlar yavaş deyip duruyor açıklamaya çalışıyorsun ama algılamak da sıkıntı çekiyorlar gibi herşeyin bir formatla halledilebileceğini düşünenler çok çünkü :)
hocam öyle düşünen muhtemelen öğretmen arkadaşlardır. onlardan bu bilgisayarların yenilenebilmesi için okul aile birliğine bağış isteyin göreceksiniz sizi bir daha rahatsız etmezler. :roll:

marasliyim' Alıntı:
roni_al' Alıntı:
hocam öyle düşünen muhtemelen öğretmen arkadaşlardır. onlardan bu bilgisayarların yenilenebilmesi için okul aile birliğine bağış isteyin göreceksiniz sizi bir daha rahatsız etmezler. :roll:

:) güzel fikir hocam da hakikaten bazen çok sıkmaya başlıyor bu durum. benim korkum bu akıllı tahtaların da aynı akıbete uğrayacak olması. 5 yıl garantili diyorlar ama geçen vestel geldi baktı bi parçası değişecek dedi ama bu parça garanti dahilinde değilmiş. 5 yıl sonra akıllı tahtalar da projeksiyon olarak kalmazsa iyidir :)

BBNET
Geri