L Libertad Aktif Üye Mesajlar 101 10 Aralık 2012 #1 Arkadaşlar bu scripte sayaç nasıl ekleniyor ya da eklene biliyor mu?
habibocak Üye Mesajlar 0 10 Aralık 2012 #2 Libertad' Alıntı: Arkadaşlar bu scripte sayaç nasıl ekleniyor ya da eklene biliyor mu? Genişletmek için tıkla ... Sayın Hocam, Dışarıdan sayaç eklemek çok zahmetli. Çünkü kodu her sayfaya eklemek lazım. O yüzden pek mantıklı gelmiyor bana. Ancak İl/İlçe MEM sitelerinde sayaç var. Tahminimce yakında okul ve kurumlara da eklenir.
Libertad' Alıntı: Arkadaşlar bu scripte sayaç nasıl ekleniyor ya da eklene biliyor mu? Genişletmek için tıkla ... Sayın Hocam, Dışarıdan sayaç eklemek çok zahmetli. Çünkü kodu her sayfaya eklemek lazım. O yüzden pek mantıklı gelmiyor bana. Ancak İl/İlçe MEM sitelerinde sayaç var. Tahminimce yakında okul ve kurumlara da eklenir.
osghe23 Aktif Üye Mesajlar 208 11 Aralık 2012 #3 Yeni meb k12 taslağına kendimiz sayaç ekleyemiyor muyuz hocam? :shock:
habibocak Üye Mesajlar 0 11 Aralık 2012 #4 osghe23' Alıntı: Yeni meb k12 taslağına kendimiz sayaç ekleyemiyor muyuz hocam? :shock: Genişletmek için tıkla ... Maalesef ekleyemiyoruz Sayın Hocam.
osghe23' Alıntı: Yeni meb k12 taslağına kendimiz sayaç ekleyemiyor muyuz hocam? :shock: Genişletmek için tıkla ... Maalesef ekleyemiyoruz Sayın Hocam.
osghe23 Aktif Üye Mesajlar 208 11 Aralık 2012 #5 Eklesek güzel olurdu aslında Bu yeni şablonu hiç beğenmedim, çok kısıtlıyor insanı :verymad:
A aktasankara Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 575 11 Aralık 2012 #6 kodlara herhangi bir müdahale imkanı vermemişler, eğer panelden koyarlarsa merkezden, o şekilde olabilir
kodlara herhangi bir müdahale imkanı vermemişler, eğer panelden koyarlarsa merkezden, o şekilde olabilir
osghe23 Aktif Üye Mesajlar 208 12 Aralık 2012 #7 Ben panelde destek bölümüne yazdım, cevap geldi. "Sayaç ekleyemiyorsunuz, iyi çalışmalar" ne kadar ilgililer değil mi
Ben panelde destek bölümüne yazdım, cevap geldi. "Sayaç ekleyemiyorsunuz, iyi çalışmalar" ne kadar ilgililer değil mi