MEB-KİT Yarışması - Kapatsınlarr sistemi

Kodla Büyü

kgunduz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
2333.webp

kırk yılın başı bir yarışmaya katılalım diye onlarca grup kurduk.
ki ilk 5'e girmişti grubumuz ama şurda dönen rezaleti görünce artık yarışmalara olan inancımı kaybettim haliyle öğrencilerimle yarışmalara olan uğraşımı da bıraktım.
grup isimlerine logolara ve kod girilen saatlere bakın bir grupta başarılı olan kodu öğretmen arkadaş diğer gruplara verip sistemde sırf nefsani duygu ve hevesleri uğruna böyle rezillik olamaz... resmen kepazelik.

Yok hocam ilk 3 e ödül var bazılari aynı kodu çöpü paste edip ki kendileri yapıp aynı okulda farklı takımları öne çıkartıyor.

Hocam dediğinizden bir şey anlamadım. Daha güzel bir Türkçeyle derdinizi anlatırsanız biz de yardımcı olmaya çalışırız. Özne-yüklem uyumluluğu ve anlam bütünlüğüne dikkat!

Hocam kusura bakmayın ama sanki ülkede yarışmalara katılan projeler, robotlar öğrencilerinmiş gibi yazmışsınız. Zaten bütün ülke öğrencileri mış gibi modunda. Bunun böyle olacağını bilmeyen yoktu. Maalesef ben acı yollarla öğrendim, bu ülkede bu işin raconu bu. Söylem de "öğrencilerim çok çalıştılar.. " O an problem çözme şeklinde öğrencilere yaptırılmayan bütün yarışmalarda durum bundan ibaret.

Bana eğitim, öğrenci gelişimi vs. gibi beylik laflar etmeyin; o noktayı geçeli çok oldu. Bazı utanmaz ve yüzü kızarmayan ve Sırf kendi egolarını tatmin etmek için farklı yollar deneyen, hayatları boyunca tek başarıları belki de bu iş olan ve bazılarının oyuncağı haline gelen bu tip yarışmalara katılmak için siz can attığınız müddetçe, bunlar sinirlerinizi bozmaya devam edecek. Bu iş artık tamamen ticari bir faaliyete dönüştü. Kişi öğretmen mi yoksa tüccar mı belli değil; kit satıyor, kod satıyor. Haspam da dereceye girme umuduyla gidip bunları satın alıyor. Gerçekten tam bir komedi! :D

Antalya ve daha önceki yarışmalarda yaşanan her şey, şuan sanal ortamda da yaşanıyor. Fiziki yarışmalarda paran varsa kazanıyorsun, sanalda da şansın varsa dereceye giriyorsun. Aynı kod 100 deneme 100 tane birbirinden alakasız sonuç. Simülasyonda kural da yok zaten.

1779438314336.webp

Hocam kusura bakmayın ama sanki ülkede yarışmalara katılan projeler, robotlar öğrencilerinmiş gibi yazmışsınız. Zaten bütün ülke öğrencileri mış gibi modunda. Bunun böyle olacağını bilmeyen yoktu. Maalesef ben acı yollarla öğrendim, bu ülkede bu işin raconu bu. Söylem de "öğrencilerim çok çalıştılar.. " O an problem çözme şeklinde öğrencilere yaptırılmayan bütün yarışmalarda durum bundan ibaret.
hocam öğrencilerime yaptırdım. ama maalesef basit düzeyde 10-20-30 puan aldılar. ama maalesef şu ortamı görünce bıraktım.

hocam öğrencilerime yaptırdım. ama maalesef basit düzeyde 10-20-30 puan aldılar. ama maalesef şu ortamı görünce bıraktım.
Değerli hocam, zaten mesajınızdan anlaşılıyor. Ben sadece sayenizde ülkemizdeki -mış gibi furyasına bir kez daha atıf yapmış oldum.

Merhaba. Bende aynı dertten müzdaribim. Sanal bir yarışmaya ilk kez katıldım çözene kadar zaman geçti ama burada bazı sıkıntılar var aynı kod aynı şekilde çalışmıyor mesela. Bir turu tamamalarken aynı kod hızları v.s aynı diğer turu tamamalayamıyor. Özellikle kendi açımdan söyleyeyim Lise yarışmasında Sağa kesin dönüşü 2. duvardan sonraki geçemiyorum inatla sola dönüyor. Adım adım yazsamda öyle 2 kere geçti aynı kodla ama ondan sonra geçmemeye başladı. Anlayamadım.

ilksms
Geri