meb i arar mıyım?

Kodla Büyü

folikAsit

Aktif Üye
Mesajlar
233
evime yakın bir ilköğretimde görevliyim. 2 yaşında bir kızım var. özel sektörde çalışma imkanım oluştu.
Bir bayan olarak evime, çocuğuma zaman ayırabildiğim için öğretmenliği seviyorum. Bunun dışında bu işin bana göre hiç bir cazibesi yok. Sizce kızımı düşünüp meb de kalmalı mıyım? Artıları eksileri düşünüyorum yine de karar veremiyorum. meb de ayrılsam daha uzun çalışma saatleri nedeniyle kızımı ihmal etmiş olur muyum? Sonra meb i bile arar hale gelir miyim?
 
hocam brans bilişim demi ..kadroluyusan okul eve yakınsa mebde kal derım bırde ıdarıkadro ıyıyse tabı/ maaş faktorunu gectım
 
bence kızınıza daha fazla zaman ayıracagınız iş hangisi ise onu şeçin gerisi önemli değil bence önemli olan kızınız
 
Değerli fikirleriniz için çok teşekkür ederim. Meb e devam o zaman.
Okuldan bir öğretmen bayanın 25 yaşındaki oğlunun dün akşam kalp krizi sonucu öldüğünü duyduk. O kadar üzüldük ki, hayatın gerçeği işte... Tek çocuğunu da kaybetti, nasıl yaşar şimdi, Allah sabırversin.. Kimselere de evlat acısı göstermesin...
 
Hocam özeli hiç düşünmeyin, vadedilen çoğu şey gerçek olmaz. Ayrıca meb deki gibi rapor, tatil vs. haklarınız zaten olmaz. Bence bu soruyu sormanız bile hata :)
 
kesinlikle çocuğunuzu düşünün. inanın maddi artıları ailenizle zman geçiremediğinizde işin yoğunluğunda boğulduğunuzda hiç gözünüze gözükmeyecektir. rahat olan işi seçin..
 
Geri
Üst