g.cetin.66 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,419 13 Ekim 2012 #92 kardeşim özelden bana da göndersene nasıl oluyomuş bide biz deneyelim istersen mail at gcetin.biltek66@hotmail.com
kardeşim özelden bana da göndersene nasıl oluyomuş bide biz deneyelim istersen mail at gcetin.biltek66@hotmail.com
serdemir Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,278 13 Ekim 2012 #93 sınırsız internetim var ama merak ettim ben de öğrenebilirmiyim. okulda da zorunlu durumlarda kullanmam gerekebilir.
sınırsız internetim var ama merak ettim ben de öğrenebilirmiyim. okulda da zorunlu durumlarda kullanmam gerekebilir.
M mtokcan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 357 13 Ekim 2012 #96 hocam ben de alabilir miyim? Teşekkürler
hemenyardim Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 707 13 Ekim 2012 #99 Bu yaptığınız veya yapmak istediğiniz indirmelerin hiç ummadığınız bir şekilde başınızı yasal olarak oldukça ciddi derde sokabileceğini, sonucunda hapis cezası alabileceğinizi ve memuriyetten atılabileceğinizi bildiğinize eminim. :+1:
Bu yaptığınız veya yapmak istediğiniz indirmelerin hiç ummadığınız bir şekilde başınızı yasal olarak oldukça ciddi derde sokabileceğini, sonucunda hapis cezası alabileceğinizi ve memuriyetten atılabileceğinizi bildiğinize eminim. :+1:
El-Aziz Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 482 14 Ekim 2012 #105 hocam bana da gönderebilir misin? geçen gün birşey indirecektim abartısız gün boyu uğraştım ama indiremedim..
hocam bana da gönderebilir misin? geçen gün birşey indirecektim abartısız gün boyu uğraştım ama indiremedim..
A aktasankara Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 575 14 Ekim 2012 #113 Meb hattı çok yavaş çalışıyor zaten ufak tefek programlarda bile kanser ediyor beni...
KARÇİÇEĞİ Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,836 14 Ekim 2012 #116 hocam ban ada gönderebilir misin
E ertann83 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 353 14 Ekim 2012 #117 hocam rica etsem bende alabilir miyim
B bilisimci09 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 568 14 Ekim 2012 #119 hocam gönderinde bir deneyelim şu yönteminizi