seloman2023 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 352 16 Kasım 2017 #1 Arkadaşlar van ipekyolunda görev yapıyorum. Dün öğlenden beri meb hattından internete bağlanamıyoruz. Acaba genel bir problem mi var arkadaşlar?
Arkadaşlar van ipekyolunda görev yapıyorum. Dün öğlenden beri meb hattından internete bağlanamıyoruz. Acaba genel bir problem mi var arkadaşlar?
seloman2023 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 352 16 Kasım 2017 #3 diemoss' Alıntı: Bizim okulda sorun yok hocam Genişletmek için tıkla ... Dünden beri hiç bir bilgisayardan bağlanamıyoruz. Dns hatası veriyor. Çözemedim bir türlü. Bölgesel sorun olabilir. Arıza kaydı oluşturmak istiyorum ancak hizmet numarası istiyor. Hizmet numarasını idare bilmiyor.
diemoss' Alıntı: Bizim okulda sorun yok hocam Genişletmek için tıkla ... Dünden beri hiç bir bilgisayardan bağlanamıyoruz. Dns hatası veriyor. Çözemedim bir türlü. Bölgesel sorun olabilir. Arıza kaydı oluşturmak istiyorum ancak hizmet numarası istiyor. Hizmet numarasını idare bilmiyor.
N nagihan:) Üye Mesajlar 25 16 Kasım 2017 #4 hizmet numarası okula gelen ttnet faturası varsa orda yazar yada fatih projesi dosyası olması lazım orda bulunur
hizmet numarası okula gelen ttnet faturası varsa orda yazar yada fatih projesi dosyası olması lazım orda bulunur