serdemir Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,278 4 Kasım 2014 #1 Bakanlığın sitesi explorer 8 ile uyumsuz mu? Uyumluluk ayarlarından ekleme yaptım ama yinede site aşağıdaki gibi görünüyor. Ekli dosyalar meb.png 309 KB · Görüntüleme: 648
Bakanlığın sitesi explorer 8 ile uyumsuz mu? Uyumluluk ayarlarından ekleme yaptım ama yinede site aşağıdaki gibi görünüyor.
serdemir Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,278 4 Kasım 2014 #3 Anlıyorum. ie 11 yüklemeye karar verdim, o da sp1 istiyor. şimdi sp1 indiriyorum. bunun dışında tavsiyesi olan :?:
Anlıyorum. ie 11 yüklemeye karar verdim, o da sp1 istiyor. şimdi sp1 indiriyorum. bunun dışında tavsiyesi olan :?:
**melike** Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,066 4 Kasım 2014 #4 ben de çözemedim hocam bu sorunu
serdemir Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,278 4 Kasım 2014 #5 **melike**' Alıntı: ben de çözemedim hocam bu sorunu Genişletmek için tıkla ... ben ie 11 yükleyerek sorunu geçiştirdim.
**melike**' Alıntı: ben de çözemedim hocam bu sorunu Genişletmek için tıkla ... ben ie 11 yükleyerek sorunu geçiştirdim.