meb.gov.tr java sorunu!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erden60
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

erden60

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar mebbis'e giriyorum yazdır ekranına tıkyorum, göv kaydı çıktısını alırken çıkan java ekranı bir anda hata veriyor, güncellemelerden bahsediyor ama çözemedim, yardım..

hocam uyumluluk sorunu olabilir bizdede öyle oluyordu.araçlar-uyumluluk görünüm ayarları oraya meb.gov.tr yi eklemeniz çözüm olabilir

javanın son sürümünde bir sorun var sanırım, javayı kaldırıp daha eski bir versiyonunu yükleyin hocam, rapor alırken her seferinde eski sürüm olduğunu hatırlatıyor, bu seferlik çalıştıra tıklayınca raporlar geliyor.

configure java dposyasını çalıştırın. Security segmesinden edit site lists butonuna tıklayın ve buraya rapor sayfasının linkini ekleyin. Tamam deyip kapatın ve raporları yeniden görüntüleyin. Sorun çözülecektir ;)

Javayı komple kaldır yediden kur. Confugure ye repot.meb.gov.tr ekle tamam. Artık açılıyor.

sarı_sarı' Alıntı:
configure java dposyasını çalıştırın. Security segmesinden edit site lists butonuna tıklayın ve buraya rapor sayfasının linkini ekleyin. Tamam deyip kapatın ve raporları yeniden görüntüleyin. Sorun çözülecektir ;)
Security segmensinde edit site list seçeneğini bulamadım hocam...

pencerenin alt kısmında olması lazım. sürüm farklılığındandır belki.. :shock:

erden60' Alıntı:
sarı_sarı' Alıntı:
Security segmensinde edit site list seçeneğini bulamadım hocam...
sağol hocam harika sorun çözüldü....

Bırakın javayı mavayı ben pdf olarak rapor alımını seçtim rahat ettim :D

bunu dedikten sonra geldi başımıza :D açıkilköğretimde pdf raporlama yok henüz :) java kastırıyor :D

BBNET
Geri