F Fulya0108 Aktif Üye Mesajlar 108 11 Şubat 2014 #1 Sayin öğretmenlerim, bu döneme lab kuruldu okuluma. Internetten baktım da adam akilli bir sey bulamadim. Meb filtresinin dnsini bilen var mi? :roll:
Sayin öğretmenlerim, bu döneme lab kuruldu okuluma. Internetten baktım da adam akilli bir sey bulamadim. Meb filtresinin dnsini bilen var mi? :roll:
adeministrator Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 907 11 Şubat 2014 #2 hocam mebde dns değiştirseniz de fark etmiyor çünkü ttnet sizi direkt olarak ankaradaki p-r-o-x-y sunucular üzerinden internete çıkarıyor. Bunun için vpn ya da p-rox-y kullanmanız gerekiyor. Allah kolaylık versin.
hocam mebde dns değiştirseniz de fark etmiyor çünkü ttnet sizi direkt olarak ankaradaki p-r-o-x-y sunucular üzerinden internete çıkarıyor. Bunun için vpn ya da p-rox-y kullanmanız gerekiyor. Allah kolaylık versin.
uysal_rockci Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,321 11 Şubat 2014 #3 vpn de işe yaramıyor belirteyim dedim
yasarsahbaz Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,284 14 Şubat 2014 #5 coolblack' Alıntı: ultrasurf Genişletmek için tıkla ... :+1: