Meb Engeli....

Kodla Büyü

A15225215

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar sbilgisayarbilisim.net sitesindeki bazı bölümlere girdiğimde Meb Engeli ile karşılaşıyorum, eskiden böyle bir yasaklama yoku sitede. Sizlerde karşılaşıyor musunuz? nedendir acaba çözümü yok mudur? Site yönetiminin bu konudan haberi var mıdır.

Geçen hafta ben de forumdaki sayfalardan birini açmaya çalıştığımda aynısı oldu.Yeni çıkan İnternet yasaklarından anlaşılan bu site de nasibini aldı...

site engelli degil youtube ismi gectiginde engelleniyor.yasaklı bir sitenin ip sini ogrenip url yazdıgımda girdim mesela...kullanışlı degil...

bizde bugün bu sayfa açılmıyordu meb yasaklı
ama aynı mebdeyou tube açılıyordu :?

eemree' Alıntı:
bizde bugün bu sayfa açılmıyordu meb yasaklı
ama aynı mebdeyou tube açılıyordu :?

hocam siz şanslı olanlardansınız, biz de bırakın youtube meb siteleri dışında işe yaran çok az siteden faydalanabiliyoruz...

Bu siteleri engelleyenlere ulaşıp en azından çok değerli, güzel siteleri engellememesini nasıl söyleyeceğiz, bunu tartışsak bir kez de. kim bu adam arkadaş? kim bundan sorumlu? kafasına göre site engelliyor. codeacademy.com'un domainlerinin bazıları engelli. adama ulaşıp bunu halletmemiz gerekiyor. bir bilgisayar öğretmeni de sormamış bunu.

kim bu siteleri engelliyor? nasıl ulaşabiliriz bu adama?

BBNET
Geri