Kullandığımız yöntem derken hangisi?Tim207' Alıntı:Malum kullandığımız yöntem bugün itibari ile bitti. Bir yolunu bulup engellediler. Yeni ufuklara yelken açacağız anlaşılan :cry: :cry: :cry:
Hangi yöntem hangi mail adresi? Logox tan bahsetmiyorsunuz galibadelphe01' Alıntı:yöntemde sıkıntı yok ama arada mail adreeslerini değiştirmek gerekiyor
Aynen.. Kullanıcı değiştirdim sorun çözüldü ama anlamadığım bunu nasıl engelleyebildiler..delphe01' Alıntı:yöntemde sıkıntı yok ama arada mail adreeslerini değiştirmek gerekiyor
Eee özelden sadece bilgisayar öğretmeni olduğunu bildiğiniz kişilere şahsî kullanımları için verin demiştim.furkan35' Alıntı:bir tane köstebek var bu sitede bence :verymad:
İlk değiştirdim açtı şimdi tekrar proxye bağlanamıyor hatası veriyor.. Zannımca buda kurudu..Tim207' Alıntı:Kullanıcı değiştirerek çözülmedi. :-1:
Böyle interneti kessinler zaten. Dosya bile indiremiyoruz.ThatBeatsAll' Alıntı:ya arkadaşlar siz yasağı delmeye çalıştıkça adamlar çemberi daraltıyor,yarın bi gün bütün neti kesecekler o olacakfazla kurcalamayın bence :wink:
Zaten ben de olsam bu sitede gezinirdim hocam. Aslında gezinmeye de gerek yok. Sonuçda bizim internet meb sunucuları üzerinden geçiyorsa ve iletişime geçilen ip adresleri belliyse, gezmelerine de gerek yok. Ben olsaydım ip adresinin web adresi olarak karşılığı meb dns sunucuda yoksa ve çok fazla kişi bu ip adresiyle iletişime geçiyorsa engellerdim..elrond' Alıntı:HAH çalışıyorsa bu da gitti muharrem hocam...ben bir meb de çalışan bilişim uzmanının buralarda gezdiğine artık eminim
mail adresini mi engelliyorlar yok artık...paradox99' Alıntı:Arkadaşlar sıkıntı yok sistem çalışıyor, sadece arada yeni mail adresi ile yeni hesap açarak aynı işlemi yapmak gerekiyor...
denedim ama olmuyor yine hocam.paradox99' Alıntı:Arkadaşlar sıkıntı yok sistem çalışıyor, sadece arada yeni mail adresi ile yeni hesap açarak aynı işlemi yapmak gerekiyor...
Tim207' Alıntı:denedim ama olmuyor yine hocam.paradox99' Alıntı:Arkadaşlar sıkıntı yok sistem çalışıyor, sadece arada yeni mail adresi ile yeni hesap açarak aynı işlemi yapmak gerekiyor...
bende istiyomeemree' Alıntı:biri bana pm atabilir mi? çalışan yeni bir yöntem
fatih22222' Alıntı:hocam iyi hoş diyorsunda ben sana yazsam bi okul bi isim ya ben o kişi değilsem ya da kordinatörsem...