MEB E BORDRO

Kodla Büyü

timesgreen

Aktif Üye
Geçen yıllarda meb e bordro ile maaş bordromuza çok rahat ulaşabiliyorduk. Fakat artık e devlette yönlendiriyor. e devlete şifremle giriş yaptıktan sonra maaş bordroma aylık oalrak nasıl ve nereden ulaşabiriz. Benim 3 aydır çocuk yardımım yatmıyormuş. Ocak ayı maaşlarını gördüm. Her ay bize bildirmiyorlar maaşları. Arada bir getiriyorlar. Son 3 aydır çacuk yrdımı silinmiş kendi kendine. Nasıl olduysa. Ben esdkiden her ay E bordodan kontrolümü yapıyordum. Fakat şu an nereden ulaşacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim...

e devlet arama bölümüne e bordro şeklinde arama yaptığınızda e bordro hizmeti açılır bakabilirsiniz

e-devletteki bordro yanlış gibi,
ek dersimizi eksik gösteriyor , çıktı aldığımızda da ek ders hiç görünmüyor

üç dört gündür
Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı.
hatası veriyor e devlet. bir bende mi yoksa herkeste mi böyle acaba.
ocak bordrosunda da aynı hata var şubat bordrosunu seçince de.

inikat' Alıntı:
üç dört gündür
Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı.
hatası veriyor e devlet. bir bende mi yoksa herkeste mi böyle acaba.
ocak bordrosunda da aynı hata var şubat bordrosunu seçince de.

Aynı durum bende ve görev yaptığım diğer arkadaşlarda da var Hocam..
Bordrolarına bakanlar nasıl baktı anlayamadım hala...

maaş bordrosunu sadece e devlet veriyor oda çalışmıyor nasıl sistem anlamadım

6\2 si 2616 tl yatmış 19 dogu hizmeti parası var fazlamı yatmış bu para özkansoft ta 2592 tl gösteriyor. Bordroyada bakılmıyor

@bilişim21 arkadaşım enimde 6/2 2551 yattı bekar doğuda görev yapıyorum gecen ayda böyle yatmıştı seninde mi bekar 6/2 muhasebeye sorucam ona göre

solda "hizmeti değerlendir" var ordan "sürekli teknik aksaklık" veriyor deyip 1 yıldız verdim ben.

kimse bordrolara bakmasın diye yapmışlar, bu kadar zamandır bu aksaklık düzeltilemiyorsa bu devlet iyi ayakta duruyor

BBNET
Geri