MEB Dergisinde Yer Alan Branşla İlgili Bilimsel Makale

Kodla Büyü
hocam 205.sayısında 179-190 sayfa arasını çıkar sun.. sıkıntı yok. sunu falan isteyen yok zaten.

sunu olarak isteniyo hocalarım pdf değil bize uygun olabilecek " ÖĞRETMENLERİN BIT TUTUMLARI ÖLÇEĞİNİN GELİŞTİRİLMESİ" veya "ÖĞRETMEN ADAYLARININ FACEBOOK’UN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ OLARAK KULLANIMINA İLİŞKİN GÖRÜŞLERİ" makalelerinden birinden ppt lazım

Sunu olarak bulamıyoruz arkadaşlar sorun orada. Makale var ama şöyle özet halinde bir sunu lazım

Geçen seminer döneminde yine forumdan bulup kullandığımız makaleyi ekledim (bizim tarafımızdan hazırlanmadı).

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü DERGİSİ 2012 Yılı Sayı 196
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERSİ İÇİN OLUŞTURMACI YAKLAŞIM DOĞRULTUSUNDA HAZIRLANAN ÖĞRENME PAKETİNİN ETKİLERİ

Eylül döneminde farklı bir konu olması için benim de yeni bir sunuma ihtiyacım var.

Geçen seminer döneminde yine forumdan bulup kullandığımız makaleyi ekledim (bizim tarafımızdan hazırlanmadı).

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü DERGİSİ 2012 Yılı Sayı 196
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERSİ İÇİN OLUŞTURMACI YAKLAŞIM DOĞRULTUSUNDA HAZIRLANAN ÖĞRENME PAKETİNİN ETKİLERİ

Eylül döneminde farklı bir konu olması için benim de yeni bir sunuma ihtiyacım var.

Ekli dosyalar

BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİNİN ETKİSİYLE DEĞİŞEN BİLGİ KAYNAKLARI, HİZMETLERİ VE ÖĞRENME ORTAMLARI
Nevzat Özel
MİLLİ EĞİTİM DERGİSİ, SAYI 209, YIL 2016

Makale ve sunu ekte yarın kullanmak isteyenler indirebilir.

Ekli dosyalar

Geri