MEB: BT öğretmenleri için norm kadro çalışmaları devam ediyo

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan *cem62*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

*cem62*

Seçkin Üye
Seçkin Üye
MEB: BT öğretmenleri için norm kadro çalışmaları devam ediyor

Ekli dosyalar

• bt2.jpg
    bt2.jpg
    62 KB · Görüntüleme: 1,482
harıl harıl çalışıyorlar mübarek..ne bitmez çalışmaymış bu ya :D
BT öğretmeni olmayanlar yazmasın..

Sene bindokuzyüz çift sıfır idi bu çalışmalar var idi sene ikibin bilmem kaç halen devam ediyor :) :puhaha:

ben bu kadar calıssam zaman makinasi icat eder gider bilgisayarı toptan icat edenleri baska yone sevkederdim boylelikle ne bilgisayar olurdu nede bt öğretmenliği boylelikle norm olayınıda cozmus olurdum

hatice bile bıktı bizimle oturmaktan netice bir an evvel gelsinde bende evi gidem diyo..
:puhaha:

branş değişikliğine bağlı düzenleme bakanlıkça yapılır teknoloji tasarım branşından bahsediyorlar sanırım norm kadro çalışması için :P

Çok çalışıyor garipler yıllardır bitiremediler. Ben bile bildiğim tüm küfürleri bitirdim bu süre içinde hatta küfür dağarcığım epey genişlerdi bunlar sayesinde :)

Şimdi norm fazlası olduğuma dair yazı geldi tercih yap diyor idare.

Merkez okullarda 1 tane var Teknik liseler haricinde. 2-3 arkadaşı aradım onlar da norm fazlası.

Benim okulumdan daha küçük okulların normu var tercih listesinde ben okulumda norm fazlasıyım. Anlayamadım? Bu işler neye göre yapılıyor??

Şimdi ben tercih yapsam mı? yapmasam mı?

Hocam Ben Kahramanmaraşta norm fazlasıydım bana dedilerki yok tayin iste filan dediler korktum başka yere gitmekten o yönden il dışı ile geldim ama buradada norm fazlası oldum bu yönden size tavsiyem yerininzden hiç kımıldamayyın...Herkesi nerey koyacaklarkiii...Bence tayin hiç olmayın..Eş durumunda 2 yer acıktı. İl dışındAN bir yer acıktı...O yönden bütün bilgisayar öğretmenleri cogunlukla norm fazlası tayin olma benden söylemesi...Benim çektiklerimi kimse bilemez:))))Ama tayin ol deseler artık asla olmam

hanedantr' Alıntı:
ben bu kadar calıssam zaman makinasi icat eder gider bilgisayarı toptan icat edenleri baska yone sevkederdim boylelikle ne bilgisayar olurdu nede bt öğretmenliği boylelikle norm olayınıda cozmus olurdum
:++:

Arkadaşlar bence Devlet Personel Başkanlığına baskı yapalım sorunlarımızı meil- görüşme vb. onlara iletelim...
Sonuçta bu çalışmayı onlar yapıyor bir an önce bitirsinler....

dsa' Alıntı:
Hocam Ben Kahramanmaraşta norm fazlasıydım bana dedilerki yok tayin iste filan dediler korktum başka yere gitmekten o yönden il dışı ile geldim ama buradada norm fazlası oldum bu yönden size tavsiyem yerininzden hiç kımıldamayyın...Herkesi nerey koyacaklarkiii...Bence tayin hiç olmayın..Eş durumunda 2 yer acıktı. İl dışındAN bir yer acıktı...O yönden bütün bilgisayar öğretmenleri cogunlukla norm fazlası tayin olma benden söylemesi...Benim çektiklerimi kimse bilemez:))))Ama tayin ol deseler artık asla olmam

Ben de istememeyi düşünüyorum.

İşin enteresan tarafı açık ilköğretim okullarından hiçbirinde burdan daha fazla ders yok.
Benim okulumda 4 şube 6-7 lerde 8 saat derse giriyorum. Ayrıca okulda formatörüm.
Açık okullar 1 en fazla 2 şube. ders saati 6 yi geçmiyor.

BBNET
Geri