hakanyandım Üye Mesajlar 1,489 13 Kasım 2015 #32 Yine aylardan Kasım... Norm Kadro fazlası olmaya alışkınım...
mavi85 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,088 13 Kasım 2015 #33 Büyük sendikalar sorunumuzu sahiplenmedikçe , dile getirmedikçe ciddiye alınmayacağız
bomax01 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,941 13 Kasım 2015 #34 mavi85' Alıntı: Büyük sendikalar sorunumuzu sahiplenmedikçe , dile getirmedikçe ciddiye alınmayacağız Genişletmek için tıkla ... kendi işlerinin bitmesinin derdinde olan sendika başkanı diye geçinen sefil kişileri diyorsan onlar kalsın be hocam.
mavi85' Alıntı: Büyük sendikalar sorunumuzu sahiplenmedikçe , dile getirmedikçe ciddiye alınmayacağız Genişletmek için tıkla ... kendi işlerinin bitmesinin derdinde olan sendika başkanı diye geçinen sefil kişileri diyorsan onlar kalsın be hocam.
thekanarya Aktif Üye Mesajlar 196 13 Kasım 2015 #35 Bide bölge normu var artik. Sürekli norm fazlasıyız. 2 yılı hiçbir okulda dolduramadm. Meslekte 5. Yılım ve norm fazladıyım :?
Bide bölge normu var artik. Sürekli norm fazlasıyız. 2 yılı hiçbir okulda dolduramadm. Meslekte 5. Yılım ve norm fazladıyım :?
bomax01 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,941 13 Kasım 2015 #36 thekanarya' Alıntı: Bide bölge normu var artik. Sürekli norm fazlasıyız. 2 yılı hiçbir okulda dolduramadm. Meslekte 5. Yılım ve norm fazladıyım :? Genişletmek için tıkla ... sabırlar diliyorum.
thekanarya' Alıntı: Bide bölge normu var artik. Sürekli norm fazlasıyız. 2 yılı hiçbir okulda dolduramadm. Meslekte 5. Yılım ve norm fazladıyım :? Genişletmek için tıkla ... sabırlar diliyorum.