MEB Bilişim Personeli ilanı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan swanp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
hasta bu adamlar yahu. bu kadar sertifika bilmem ne istiyorlar birde üstüne kpdsden puan istiyorlar. bu kadar yetenekli donanımlı adam oturup kpds takip eder mi? bu devlet mantığıyla erman toroğlu bile cacık yapamaz.

OCP MySQL 5 Database Administrator sertifikasına sahip olmak,
OCP MySQL 5.1 Cluster Database Administrator sertifikasına sahip olmak,
PostgreSQL Professional ve/veya PostgreSQL Master sertifikasına sahip olmak,

bu sertifikalara sahip kişiler gidip neden MEB de çalışsın ki !...

Bu özellikler bir adam da yoksa ve sağdan soldan sertifika edinilmişsi bi şekilde meb de çalışır hocam :D

bu ilan sanki kimseyi almamak için yapılmış gibi,
o özelliklere sahip kişi niye orada çalışsın,
ayrıca oradaki özelliklere sahip ancak belgesi olamyan kişi sayısı daha çok,
bu alanda kendini yetiştiren insanlar belge ile uğraşmıyorki,
şahsen bu kadar donanımlı olsam bu belgelerin peşinde koşmazdım iş zaten beni bulur

celikumit' Alıntı:
bu ilan sanki kimseyi almamak için yapılmış gibi,
o özelliklere sahip kişi niye orada çalışsın,
ayrıca oradaki özelliklere sahip ancak belgesi olamyan kişi sayısı daha çok,
bu alanda kendini yetiştiren insanlar belge ile uğraşmıyorki,
şahsen bu kadar donanımlı olsam bu belgelerin peşinde koşmazdım iş zaten beni bulur

Bu kadar özelliğe sahip kimsede olduğuna inanmıyorum.İnsan her şeyi bilemez.Bazı alanlarda uzmandır.Diğer alanlarda biraz bilgisi vardır.Uzman dediğin belli bir iki alanda uzmandır.Bunlar iş olsun gösteriş olsun mantığında alıyorlar galiba.Bunları hepsini bilen birisi varsa köşeyi dönmüştür bile çoktan.Meb e boyun eğmez.

bu ne yahu resmen dalga geçmişler. dediğniz gibi neden meb te çalışacakmış böyle birisi??

meb de bu ilanı hazırlayacak çapta birinin olması da güzel gerçi ben sanmıyorum bi yerden ısmarlamadır
adam o kadar şey bilecek hem meb de çalışacak hem de sözleşmeli olacak bi laf varya eşşeğin bilmem nesine suyu kaçırmışlar aynen o durum

:) bu özellikte birisi olsam gidip meb sözleşmeli çalışır mıyım, bilemedim şimdi :mrgreen:

BBNET
Geri