meb ajanda açılmıyor

Kodla Büyü
Yapay zeka ile yazılım geliştirilebildiğinden beri MEB tarafından çeşitli uygulamalar ve internet siteleri yapılıyor. Biraz bu işten anlayan birisi olarak vibe coding olduğunu anlayabiliyorum. Sırf laf olsun diye siteler yapıp bizi oyalıyorlar.
Mesela nerden anladınız kodlar açık kaynak değil ki? Velev ki vibe coding yapay zeka ile yapıldı. Arayüzler eskide kalsa bir butona tıklamak için sayfayı çok büyük yada çok küçük kullanıp tıklamaya çalışınca da bu defa "Yıl olmuş 2026 yapay zeka her şeyi yapıyor bari yapay zekaya yazdırın" gibi eleştirileri de gördüm. Bu işten biraz anlıyorsanız 1 milyondan fazla kullanıcının aktif olarak her gün defalarca girdiği sistemde hele ki android ve ios sürümlerinin farklı çalıştığı bir ortamda güvenlik, arayüz ve sertifikasyonların detaylı incelenip "çalışıyorsa elleme mantığının ötesine" geçmiş olan bir uygulama tabi ki hata ile karşılaşacak. Sözlerimi şahsi algılamayın ama eleştiri kültürü bu değil, bende uygulamayı kaldırıp tekrar yükledim ve karekod çalışmıyordu 1 saat sonra düzelmişti. Belli ki bir çalışma var ve şu anda test ettiğimde girişte sorun yaşamadım ve eski arayüze göre çok daha modern ve güzel bir arayüz olduğunu düşünüyorum. Yapanların ellerine sağlık

Meb ajanda içinden idarenin gönderdiği resmi belgelere ulaşılabiliyor mu? Bende hiç çalışmadı şu ana kadar sistem çalışıyor mu onu da bilmiyorum. Sürekli whatsapptan belge gönderiyorlar bizimkiler.

Hayır.
Öğretmenler o sisteme eklenmeyecekmiş.
Öğretmenler için farklı bir şeyi aylardır hazırlıyorlar:

Screenshot_20260119_202851_Chrome.webp

ios uygulamasında karekod ile giriş yapabilen var mı? appstore'da herhangi bir güncelleme de yok ama 3 gündür qr ile girilemiyor.

ilksms
Geri