ozlem22' Alıntı:ee buraya yazdığınıza göre artık girilemez merak etmeyin![]()
bomax01' Alıntı:ozlem22' Alıntı:ee buraya yazdığınıza göre artık girilemez merak etmeyin![]()
aynen.
yildiray75' Alıntı:bence aykırı sitelere giren oluyorsa hangi okuldan hangi bilgisayardan girildiğini yüklenen sertifikalar buluyormu test etmek için açtılar.
yildiray75' Alıntı:bence aykırı sitelere giren oluyorsa hangi okuldan hangi bilgisayardan girildiğini yüklenen sertifikalar buluyormu test etmek için açtılar.
61>34' Alıntı:anlayamıyorum arkadaş.. bizde de var 50 tane yöntem ama çıkıp burda avazımız çıktığı kadar bağırmıyoruz.. bırak bildiğin sana kalsın, çünkü buraya yazınca bi kaç güne bildiğinin bi manası kalmayacak.
61>34' Alıntı:anlayamıyorum arkadaş.. bizde de var 50 tane yöntem ama çıkıp burda avazımız çıktığı kadar bağırmıyoruz.. bırak bildiğin sana kalsın, çünkü buraya yazınca bi kaç güne bildiğinin bi manası kalmayacak.
Sakin ol şampiyon, kimsenin avazı çıktığı kadar bağırdığı falan yok. Kimse bir yöntem falan da sunmamış. Sadece olanı söylemiş. Ne var ki bunda?61>34' Alıntı:anlayamıyorum arkadaş.. bizde de var 50 tane yöntem ama çıkıp burda avazımız çıktığı kadar bağırmıyoruz.. bırak bildiğin sana kalsın, çünkü buraya yazınca bi kaç güne bildiğinin bi manası kalmayacak.