Meb İş Güvenliği Uzmanlı Eğitimi

Kodla Büyü

Akyürekli

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Meb iş güvenliği uzmanlığı eğitimi verecekmiş şartları tutanlar başvurabilir diye yazı gelmiş okula. Aradım 35 bin + KDV ücreti varmış. Meb de bu işi yapan arkadaşlar var mı. Avantajları ve dezavantajları nelerdir. Başvurmaya değermi. Anladığım kadarıyla, çalışma bakanlığından bağımsız, meb kendi bünyesinde çalıştırmak için iş güvenliği elemenı yetiştirecek.

Birçok kimsenin çok da isteyerek yapmayacağı bir iş için kaldı ki bakanlığın bu konuda yeterli personel bulamayacağını bile bile 35.000+KDV istemesi saçma geldi bana. Norm fazlası + resen gibi durumlar malesef bazı arkadaşları bu seçeneğe sıcak bakmasına sebep olabilir.

Meb iş güvenliği uzmanlığı eğitimi verecekmiş şartları tutanlar başvurabilir diye yazı gelmiş okula. Aradım 35 bin + KDV ücreti varmış. Meb de bu işi yapan arkadaşlar var mı. Avantajları ve dezavantajları nelerdir. Başvurmaya değermi. Anladığım kadarıyla, çalışma bakanlığından bağımsız, meb kendi bünyesinde çalıştırmak için iş güvenliği elemenı yetiştirecek.
Bunu dışardan mı temin edecek yoksa mevcut öğretmenlerde bu görevi alabilecek mi bu konuda bilginiz var mı? Evet çok riskli bir iş biliyorum. Belki görev almak isteyen norm fazlası öğretmenler olabilir.

Başvuracak arkadaşları cesaretleri sebebiyle tebrik ediyorum.

Bunu dışardan mı temin edecek yoksa mevcut öğretmenlerde bu görevi alabilecek mi bu konuda bilginiz var mı? Evet çok riskli bir iş biliyorum. Belki görev almak isteyen norm fazlası öğretmenler olabilir.
Şartlarınıx tutuyorsa başvuruyorsunuz. Sonunda sınav var mı bilmiyorum.

90990.webp

Bu durumda Böte mezunu başvuramıyor! Fizik kimya biyoloji başvurabiliyor. Sınırlandırma iyi olmamış.

Belgeyi alın yapmak zorunda değilsiniz.Bazı konularda farkındalık için iyi oluyor.Kurs fiyatı piyasadan bir tık aşağıda en son Gazi üniversitesinin yaptığı sınava girmiştim.Kurs sonunda sınavı meb mi yapacak yoksa Gazi üniv yaptığı sınava girilecek?

ilksms
Geri