Okulumuzdaki sınıfların öğretmenlerin mebi uygulamasını ne kadar kullandıkları ile ilgili istatistikleri okullar paylaşıyor buna nereden ulaşabiliriz
Çok teşekkür ederim hocamMEBİ raporlar bölümü idareci girişinden
Mebi tanıtım afişi yapan var mı? aranızda. Pdf de olur JPG de olur tam hazırlarken Canva çöktü. Şimdiden teşekkürler.
Okul müdürü adına bakınca birşey gözükmüyor. İsmini. Altında "Okul yöneticisi" yazıyor.MEBİ raporlar bölümü idareci girişinden
Hocam mebi nin sitesinde hazır var zaten oldukça da güzel hazırlanmış.Mebi tanıtım afişi yapan var mı? aranızda. Pdf de olur JPG de olur tam hazırlarken Canva çöktü. Şimdiden teşekkürler.
Doğrudur bizimde ilk ve ortaokul tek müdürlük ortaokulu bana açmıyor md yrd na açıyor oradan bakabilirsiniz ancakOkul müdürü adına bakınca birşey gözükmüyor. İsmini. Altında "Okul yöneticisi" yazıyor.
Okul müdürünün kadrosunun ilkokulda olması ile ilgili olabilir mi? (Aynı binada iki okul bir müdür var, hem ilkokul hem ortaokul, müdür beyin kadrosu ilkokulda) EBAda gruplarımdan kurum değiştirden ortaokula geçiş yaptık işe yaramadı...