N ntmatilda Aktif Üye Mesajlar 138 8 Mart 2018 #1 Merhaba Arkadaşlar, mbot kumandasındaki diğer düğmelere birşeyler yaptırmak istiyorum. Mesela 1 düğmesine bastığında yeşil led'ler yansın istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Merhaba Arkadaşlar, mbot kumandasındaki diğer düğmelere birşeyler yaptırmak istiyorum. Mesela 1 düğmesine bastığında yeşil led'ler yansın istiyorum. Nasıl yapabilirim?
B bilisimcil Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 433 8 Mart 2018 #2 ntmatilda' Alıntı: Merhaba Arkadaşlar, mbot kumandasındaki diğer düğmelere birşeyler yaptırmak istiyorum. Mesela 1 düğmesine bastığında yeşil led'ler yansın istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla ... Mbot kızıl ötesi kumandanın R1 (1 nolu tuşu) basılınca sürekli yeşil led yak örneğidir. Ekli dosyalar 08.03.png 9 KB · Görüntüleme: 104
ntmatilda' Alıntı: Merhaba Arkadaşlar, mbot kumandasındaki diğer düğmelere birşeyler yaptırmak istiyorum. Mesela 1 düğmesine bastığında yeşil led'ler yansın istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla ... Mbot kızıl ötesi kumandanın R1 (1 nolu tuşu) basılınca sürekli yeşil led yak örneğidir.
Tsubasa55 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 311 3 Mayıs 2018 #3 Mbot kızıl ötesi kumandanın 0 1 2 3 4 5 6 ya basınca sırası ile kapanma(0), kırmızı, yeşil, mavi, sarı, mor, beyaz yakma... Ekli dosyalar mbot kumandadan renkler kopya.jpg 110.4 KB · Görüntüleme: 81
Mbot kızıl ötesi kumandanın 0 1 2 3 4 5 6 ya basınca sırası ile kapanma(0), kırmızı, yeşil, mavi, sarı, mor, beyaz yakma...