Arkadaşlar Tübitak projeleri geri döndü okulumuzda bende okula mbot ve lego boost seti almak istiyorum bunları tübitak parasından karşılayacağız. Mbot ya da lego boost ile ilgili elinizde örnek tübitak projesi var mı?
Sağol hocam mbot ile çizgi izleyen yapacağız okulumuza mbot kazandırmak için lakin ilk defa tübitak projesi yapacağım amaç özet kısmına neler yazmam gerekiyor ki proje geçsin ( okuldaki projelerin çoğu geri döndü işimi şansa bırakmak istemedim)boy ölçer yapabilirsiniz..çizgi izleyen ve hızlı çizgi izleyen robot engelden kaçan robot..netten çok fazla var kodları ve yapılış aşamaları.
Hocam bende alabilir miyim projeyi?Hocam mesaj atamadım size. Mail adresinize atabilirim projeyi
mümkünse bende alabilir miyim?Hocam mesaj atamadım size. Mail adresinize atabilirim projeyi
hocam mümkünse ben de alabilir miyim acaba?Hocam mesaj atamadım size. Mail adresinize atabilirim projeyi
Hocam imkanınız varsa yollayabilir misiniz? hicabi52@gmail.comArkadaşlar kusura bakmayın yeni yollayabildim.
Arkadaşlar kusura bakmayın yeni yollayabildim.
Hocam merhaba. Benim de çizgi izleyen mbot projem var kabul edilen. Diz daha önceki yıllarda yaptıysanız projenin diğer dökümanlarını paylaşabilir misiniz örnek olması açısındanArkadaşlar kusura bakmayın yeni yollayabildim.
Hocam ben de bu yıl ilk defa yapıyorum malesef..Hocam merhaba. Benim de çizgi izleyen mbot projem var kabul edilen. Diz daha önceki yıllarda yaptıysanız projenin diğer dökümanlarını paylaşabilir misiniz örnek olması açısından
Hocam mesaj atamadım size. Mail adresinize atabilirim projeyi
hocam bana da göndermeniz mumkün mu?Hocam mesaj atamadım size. Mail adresinize atabilirim projeyi