S specal01 Aktif Üye Mesajlar 111 28 Aralık 2016 #1 mbot çizgi izleyen yapmaya çalışıyorum ama " lütfen seri kapısı bağlayın" uyarısı alıyorum.nneden olabilir?neyi yanlış yaptım acaba?
mbot çizgi izleyen yapmaya çalışıyorum ama " lütfen seri kapısı bağlayın" uyarısı alıyorum.nneden olabilir?neyi yanlış yaptım acaba?
S specal01 Aktif Üye Mesajlar 111 28 Aralık 2016 #3 yüklü, scracth deki gbi komutlarımı oluşturuyorum. "Arduino ya yükleye" tıklayınca "lütfen seri kapıyı bağlayın" uyarısı alıyorum
yüklü, scracth deki gbi komutlarımı oluşturuyorum. "Arduino ya yükleye" tıklayınca "lütfen seri kapıyı bağlayın" uyarısı alıyorum
ras Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 269 28 Aralık 2016 #4 Hocam connect yada bağlan menüsünde seri port ta mbotu bağladığınız usb girişi seçmenizi istiyor.
BurcuYILMAZ Site Gezgini Mesajlar 82 21 Nisan 2017 #5 ah ben bir bilsem hangisi hangisi her seferinde deneme yanılma
T teknogenclik Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 484 21 Nisan 2017 #6 Hocam enejiyi açıyor musunuz? On off düğmesinden!