Mbot Güç Sağlama

Kodla Büyü

pawofeagle

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Mbot robot aracının Lipo pili zayıfladı. Şarj tutmuyo. Mbot için güç nasıl sağlayabilirim? Pil ile bağlantı oluyor mu olursa nasıl olur ve uzun ömürlü olur mu? lipo pil almak mı gerekiyor oda maliyetli oluyor malesef. tecrübesi ve bilgisi olan var mı?

4 kalem pili seri bağlayan pil yuvalarından kullanıp jak girişini bağlayarak kullanmıştık. Maalesef kalem piller de pek dayanıklı olmuyor. Ben olsam tekrar lipo pil alırdım.

4 duracel pil ne kdar süre götürür. Lipo pil maliyet olarak biraz yüksek birkaç robota lazım. Lipo pil şarj olmuyor oldu gözüküp hemen bitiyor malesef

Hocam iki tane 14500 lipo pil alıp seri bağladım. Puntalama cihazı ile birleştirip kendi bataryamı yaptım. Şuan sitelerde zaten doğru dürüst stok görünmüyor.

wifi ile olanlar maalesef tablet ve cep telefonu ile yönetilemiyor o yüzden wifi olanları bluetootha çevirmek istiyorum
Evet bluettoth modülü ile. Ancak wifi dongle daha kullanışlı. Kendisinin bluetooth dongle yoksa bağlantı kurmak harici bluetooth dongle lar ile sorunlu olabiliyor.

BBNET
Geri