Mazhar Zorlu Teknik ve E.M.L. Öğretmen Eğitim Merkezi

Kodla Büyü

formator2006

Aktif Üye
Mazhar Zorlu Teknik ve E.M.L. Öğretmen Eğitim Merkezinde seminere katılan arkadaşlar. Ulaşım + yemek + kalacak yer nasıl acaba. haziran başında yalavoda esenköyde akıllı tahta kursuna gitmiştik, çok güzeldi. burası hakkında bi bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

Nisan ayında gitmiştim Mashar zorluya PHP kursuna ortam güzeldi.. Ulaşım olarak otogardan tek araçla gidilebilir bir yerde.. ama sehir içi ulaşım sorunlu biraz yurumek ve metroya binmek gerekiyor... Yemek sadece akşam sorun olur.. merkeze gittigimizde yiyip geldik.. orda kaldığımızda yakınlarda kipa var orda yedik... kalacak yer sorun değil kurs merkezinin üst katı misafır hane zaten.. çok aşırıya kaçmazsan verilen yetecektir.. Okul muduru Hamit Doğan baba adammış tum sorunlarımızı dinledi Çözüm bulmaya gayret etti.. Ama PHP kursunu veren arkadaş tam bir malldı.. 5 gunume yazık oldu..

Hocam Mazhar Zorlu'ya yakın bir yerde çalışıyorum, Bornova merkeze yürüyerek 10 dakikadır. Forum Bornova AVMye 5 dk. Forum Bornova'ya her gün gitsen sıkılmazsın, geldiğin şehri bilmiyorum ama büyük ihtimal gözün gönlün açılacak:)

akşam yemeği yok. odalar bizim hizmetiçi standartlarına göre biraz daha düşük. yolluk ve yevmiyelerin ödenmesinde gecikme olursa şaşırmamak lazım. yemeklerin yanında verecekleri suyu bile satacak bir zihniyet...

aklam yemeklerini ikea da isveç köfte yiyerek :D geçirebilirsiniz.

bu sene endüstriyel otomasyon ve plc kursları var?
Mazhar Zorlu Teknik ve E.M.L. Öğretmen Eğitim Merkezi hakkında yeni bilgiler var mı?

endüstriyel otamasyon kursuna başvurmuştum, çıkmış. mayıs'ın ilk haftası.

hava alanından ulaşım nasıl olur acaba?

bilisim-tef' Alıntı:

havaalanından izbana (metro) binip halkapınar durağında bornova metrosuna aktarma yapmanız gerekiyor.Metrodan bornova durağında inin. ordan taksi en fazla 10 tl yazar. bornova metrodan otobüse bincem dersenizde 59 numara otobüs yakınından geçer yanlız akşam en son 8de var.

quashpack' Alıntı:
bilisim-tef' Alıntı:

havaalanından izbana (metro) binip halkapınar durağında bornova metrosuna aktarma yapmanız gerekiyor.Metrodan bornova durağında inin. ordan taksi en fazla 10 tl yazar. bornova metrodan otobüse bincem dersenizde 59 numara otobüs yakınından geçer yanlız akşam en son 8de var.

teşekkür ederim.

BBNET
Geri