Mazeret izni hata veriyor

Kodla Büyü

Phascolarctos cinereus

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba, mazeret izni için mebbisten izin girişi hata veriyor. Normal izin modülü çalışıyor. Sadece mazerette sorun görünüyor. Bakanlık bayram için izin alınmasın diye bilerek yapmış olabilir mi? Gerçekten hata olsa tüm modül çalışmaz gibi geliyor bana. Ne diyorsunuz hocalarım?

Merhaba, mazeret izni için mebbisten izin girişi hata veriyor. Normal izin modülü çalışıyor. Sadece mazerette sorun görünüyor. Bakanlık bayram için izin alınmasın diye bilerek yapmış olabilir mi? Gerçekten hata olsa tüm modül çalışmaz gibi geliyor bana. Ne diyorsunuz hocalarım?
Mebbis ten izin talebi nereden yapılıyor hocam ben baktım göremedim ama

Kurum şifresiyle hocam. Memur arkadaş biraz paranoyak sadece hata ekranıyla, normal izin ekranını gösterdi. Tüm gün hata düzelmiş mi diye baktı. Acaba memur izin şablonuna ulaşmak için mi çabalıyor sadece. :) her şey olabilir.

Ben izni işledim, fakat izin belgesinin çıktısını vermedi, hata veriyor, düzelir..

BBNET
Geri