Mazda'mı Satıyorum..

Kodla Büyü

Tuna54^

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
430
2000 Model 1.5 MAZDA 3.23 FAMILIA 16 VALF BENZİN+LPG Arabamı satıyorum. İlgilenen arkadaşlara ilanım;

ARACIMI SATTIĞIM İÇİN İLANLARI KALDIRDIM.
 
Hayırlı satışlar benim de eski arabam 99 model 626 idi......1 sene tık demedi çok sağlam araba üretiyor mazdalar...
 
Mazda bastı mı gider hocam :) Teşekkür ederim. Ev kredisi ödeyeceğim satacağiz birşeyler artık.
 
bende bu aralar mazdalara bakıyorum.,ama yeni kasalara,aracınız 2010 olsaydı düşünebilirdim ,2.elleri tutulmuyor biraz tereddüt ediyorum fakat konfor ve sağlamlık 10 numaraaa
 
2010 Diyorsanız zaten ayırdığınız bütçede fazladır hocam. Mazda yı Mazda kullanıcıları alır zaten. Bilmeden konuşan çok insan var. 2006 model mazda3 tavsiye ederim. Hem düşündüğünüz fiyattan daha ekonomik. Ben ev kredisi olmasa üst model olarak 2006 mazda3 e niyet etmiştim. Sağlamlık yanında yol tutuşu da harika.
 
Tuna54^' Alıntı:
2010 Diyorsanız zaten ayırdığınız bütçede fazladır hocam. Mazda yı Mazda kullanıcıları alır zaten hocam. Bilmeden konuşan çok insan var. 2006 model mazda3 tavsiye ederim hocam hem düşündüğünüz fiyattan daha ekonomik. Ben ev kredisi olmasa üst model olarak 2006 mazda3 e niyet etmiştim. Sağlamlık yanında yol tutuşu da harika hocam.

aslında bütçem 27 bin e kadar,fakat biraz daha zorlayıp yenilerinden almayı düşünmüştüm, Impressive modeli çok hoşuma gitti...
dediğiniz gibi 2006-2007 ler de iyiyse düşünebilirm..
siz mazdalardan hangi modeli önerirsiniz hocam?
 
Hocam ben mazda dan çok memnunum ve üst modele geçmek istedim ama ev olayı çıktı malum. Hem uzun zaman mazda kullanan birisi olarak hem de üst modelleri de araştırmış birisi olarak size tavsiyem 2006 1.6 comfort. Pişman olmassınız. 27 bin de üst sınırınız olsun. Ben 24-27 arası verdiğim paraya acımazdım 24-25 arası alsanız 3-4 yıl sonra satarken kurtarırda sizi. Mazda3 araba dediğin budur :)
 
Virajlarda kedi gibi yola yapışıyor yanınızdaki kişi kıpırdamıyor bile. 98 lantis vardı oda aynısıydı. Mazda dan pişman olmazsın. Dümeni doğrultunca bir mazda galerisine arabayı verip sıfırını alırsın.
 
Hocam ben kendi mazdama MİM marka bir tüp taktirdim. Bir aracımız vardı mercedes kaza yaptı bizim mazdaya taktırdık. Hiç bir sorun yaşamadım tüpte. Tüpte yakıt sarfiyatı gayet uygun. Yeni modellerde skyaktif diye bir motor çıkardı mazda. Oda yakıtı kokluyor. Sıfır modellerde yani. 42-45 Litre arası alıyor benim LPG bir gün denedim yolda kalsamda köküne kadar kullanırım diye 500 KM yi geçti ama tam olarak küsüratı hatırlamıyorum.
 
Benim eski mazda 626 da BRC marka tüp vardı...hiç ama hiç sorun yaşamadım üstelik tasarrufluydu....hey gidi günler hey...
 
Hocam yakıt konusunda yazdıkları doğru benimki de aynı şekilde yakıyor. Mazda servisinden kasasız olduğuna dair onaylı olarak almış arabayı. Ama ben bu modellerde HB tercih etmiyorum. İkinci elde mazdanın keyfini bilmeyen adamın tercihi olmaz. Yani satışta hemen elinizden çıkartamazsınız. Benim tercihim sedan olurdu. Sedan bence HB den daha çok spor duruyor bu modellerde. Bu daha çok steyşın vagon gibi. Plaka filan göstermemiş. Arabasına güvenen adam plakasını açar. Mazda sağlam arabadır yol tutuşu iyidir konforludur aldın mı bir sonraki araban aynı arabanın sıfırı olur haberin olsun.
 
Ne alırsanız alın, Allah kasasız belasız kullanmanızı nasip etsin hocam. Hayırlı olsun.
 
meraba bildiğim kadarıyla mazdaların subap yatakları alaşımlı ve lpg de sorun cıkarabiliyor yağlama felan takıyorlar ama kesin çözüm değil aslında yeni nesil arabalarım hemen hepsinde aynı problem var lpg ayarı çok önemli ben kendim yapıyorum zavoli lpg de ayar yerinde mazdalar için özel bölüm var :) bi araştırın bence
http://forum.donanimhaber.com/m_3060240 ... pg//tm.htm
http://forum.donanimhaber.com/m_4664368 ... m#47348086
http://www.mazdaclubtr.com/forum/lpg/is ... 984.0.html
 
Ben hiçbir sorun yaşamadım. İlgili bir iki arkadaş daha yorum yazmış sorun yaşamadıklarına dahil. Sizin arabanız Mazda mı? LPG de sorun yaşayan mazda sahibi arkadaşlarınız mı var? Belki LPG markası iyi değildir.
 
Geri
Üst