Max. 44.000'e sedan tavsiyesi

Kodla Büyü

Accipiter

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar yazdığım gibi bütçe en fazla 44.000 dir. Kesinlikle sedan ve geniş bir araç olmalı.Tabii ki aradıklarım yaşı küçük olsun, otomatik vites olsun ve mümkünse dizel olsun. Tecrübelerinizi okumak isterim. Tavsiyelere açığım.

Hocam 2008 ve öncesi için seçeneğin çok fakat 2012 ve yenisi için dizel otomatik olarak fluence isabetli bir tercih olacaktır.
2012 dizel otomatik full fluence deneme imkanım oldu. İvmelenmesi birçok arabaya göre çok iyi, yakıtı da mükemmel seviyelerde diyebilirim. İç hacmi oldukça geniş. Reno servis, bakım ve yedek parça hakkında da yoruma gerek yok sanırım.
Ama marka değeri olan bir araç almak istiyorsan da dizel otomatik yerine benzinli otomatik tercih etmen hem daha diri hem de daha dolu bir araba almana imkan sağlayacaktır.

Fluance bana iyi gibi görünüyor.Ama dandik araç gibi de görünüyor.bence yaşa çok takılma.çok iyi korunmuş 2008 model nice araç var.

Yorumlar için çok teşekkürler hocalarım. @giryan hocamın dedikleri bana da mantıklı görünüyor. 40.000 civarına 50.000 kilometreyi geçmemiş Hyundai accent blue modeli üzerinde yoğunlaştım. 1.4 motor benzinli ve otomatik.

Kullanan, bilen var mıdır?

Ben olsam octavia suber b woswagen yada en onemlisi bence toyota corolla olur ha bunlarin yasi 2011 olur 2009 olur mesele bu degil mesele arabayi hakikaten arabasina gozu gibi bakan adamdan almayi bulmak yoksa oyle dandirikten araclar varki arac 2 yasinda hor kullanilmis

Accipiter' Alıntı:
Yorumlar için çok teşekkürler hocalarım. @giryan hocamın dedikleri bana da mantıklı görünüyor. 40.000 civarına 50.000 kilometreyi geçmemiş Hyundai accent blue modeli üzerinde yoğunlaştım. 1.4 motor benzinli ve otomatik.

Kullanan, bilen var mıdır?
kesinlikle alma, kaborta çok çürük :+1:

2010 honda civic premium otomatik temiz bulabilirsin hocam siddetlede tavsiye ederim lpg ilede gayet az yakiyor ve bastigindada performansi gorursun 1.6 tdci ford focusla drag bike yaparsin o kadar soyluyorum

bende max 50 bin tl ye bir otomobil bakıyorum ama pek bilgim yok araba konusunda, octvia,avensis yada toyota düşünüyorum.

kaybil' Alıntı:
2010 honda civic premium otomatik temiz bulabilirsin hocam siddetlede tavsiye ederim lpg ilede gayet az yakiyor ve bastigindada performansi gorursun 1.6 tdci ford focusla drag bike yaparsin o kadar soyluyorum

honda civic hem performans hem yakıt olarak (lpg) kullanıcıyı üzmez.

2011 yeni kasa civic ve 2014 makyajlı kasa civic. ikisi de otomatik, biri lpg'li diğeri benzinli. ikisini de bir süre kullanma imkanım oldu. hem benzinde hem de lpg de performans gayet iyi. benzinlide yakıt karma 8 lt civarı ama lpg de gayet az yakıyor. fakat donanım ve opsiyon olarak civiclerin boş araçlar olduğunu düşünüyorum. kullandığım araçların ikisi de elegance'dı.

ilandaki korollada toplamda 12.000 tl'lik hasar kaydı var. azımsanamayacak bir rakam diye düşünüyorum.

Bu fiyata yaşı küçük km az sedan dizel otomatik sadece Hyundai Accent blue var benim bildiğim. Yakıt tüketimi biraz fazla Octavia yaya göre veya Renault a gore ama fiyat dusuk

Hocam ben Astra nın iyi bir tercih olacağını düşünüyorum. İlandaki araç enjoy mu business mı ben mobilden bakarak emin olamadım.

Fikir vermesi açısından. Arkadaşım sport modelini 4-5 ay önce 45 civarına verdi.

Arkadaşlar yorumlar için herkese teşekkürler.

Hyundai Accent Blue'da karar kıldım. 2013 model 1.4 benzinli otomatik vites. Mode plus paketi.

BBNET
Geri