?Güzel görünüyor teşekkürler
?Teşekkürler hocam
Üyelik yapmadan da oyun koleksiyonundan yararlanmak bile faydalı olacaktır.cok güzel,belli bir süre sonra ücretli oluyor ama keske meb anlaşsa ve bize sunsa.
?Teşekkürler hocam
?Paylaşım için teşekkür ederim, oyun tabanlı eğitimin öğrencilere dersi sevdirme adına mutlaka uygulanması gerektiğini düşünüyorum.
Merhabalar hocam bir yanlış anlaşılma var sanırım. Videoda üyelik yapılmasını göstermedim. Matematik etkinlikleri kısmı üyelik girişi olmadan açılıyor zaten . Videoda da o kısım üzerinde durmuştum oturum açmadan bu linkten yararlanabilirsiniz.Çok ilgi çekici, 2 oğlum için hemen üye olmak istedim. ilk 7 Gün ücretsiz ardından 60$ fiyatı bana pahalı geldi.
Önce sevindirip, sonra üzdünüz.
Video'nun tamamını izlememiştim hocam. Kusura bakmayın. İçerik ilgimi çekince hemen siteyi açıp üye olmuştum.Merhabalar hocam bir yanlış anlaşılma var sanırım. Videoda üyelik yapılmasını göstermedim. Matematik etkinlikleri kısmı üyelik girişi olmadan açılıyor zaten . Videoda da o kısım üzerinde durmuştum. https://www.matific.com/tr/tr/home/maths/ oturum açmadan bu linkten yararlanabilirsiniz.
?Video'nun tamamını izlememiştim hocam. Kusura bakmayın. İçerik ilgimi çekince hemen siteyi açıp üye olmuştum.