S s.sultan Aktif Üye Mesajlar 115 15 Mart 2013 #1 Çok mutsuzum ya neden matematik okumadım sanki bütün tercihlerimde matematikti gitti böte tuttu harcanıyorum bu meslekte
Çok mutsuzum ya neden matematik okumadım sanki bütün tercihlerimde matematikti gitti böte tuttu harcanıyorum bu meslekte
E exgol Aktif Üye Mesajlar 241 15 Mart 2013 #2 Ağlamanın vaktı geçti ne çare Kemend atıp yollarımı bağlama ..... Mustafa ÖZARSLAN
H hayrettintiryaki Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 356 15 Mart 2013 #3 çoğumuz aynı dertten muzdaribiz ikinci üniversiteyi okuyoruz bir ümitle.
Ş şeffaf Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 787 15 Mart 2013 #4 s.sultan' Alıntı: Çok mutsuzum ya neden matematik okumadım sanki bütün tercihlerimde matematikti gitti böte tuttu harcanıyorum bu meslekte Genişletmek için tıkla ... ahh aahhhhh... ben de çocuklarla deneme sorularını çözüyorum teneffüslerde kendimi kaybadiyorum resmen
s.sultan' Alıntı: Çok mutsuzum ya neden matematik okumadım sanki bütün tercihlerimde matematikti gitti böte tuttu harcanıyorum bu meslekte Genişletmek için tıkla ... ahh aahhhhh... ben de çocuklarla deneme sorularını çözüyorum teneffüslerde kendimi kaybadiyorum resmen