Masaüstünde Yazı görmek istemiyorum Diyorsanız

Kodla Büyü

basbag

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Masa üstünde simgelerin altındaki yazıları görmek istemiyorum diyorsanız şu çözümü kullanabilirsiniz.

F2 ile isim değiştirme işlemini yaptıktan sonra

alt+0160 kombinasyonu uygulanır ve koçlar gibi boşluk atanır. Böyleece entere basılır ve ismi boşluk olmuştur ve yazı gitmiştir.

masaüstündeki diğer simgelerede bunu yapabilirsiniz aynı isimde başka dosya varderse alt+0160 komibinasyonunu bir tane daha ekleyin yani o dosyanın adını 2 tane boşluk bırakın ben yaptım hoş oluyor ama hangi iconun neyi simgelediğini unutmamak lazım kolay gelsin şimdiden...

valla akcakaza hocam senden kaçmıyor tebrikler çok dikkatli takip ediyorsun. ben başlığı arattırdım yoktu ama aynısı farklı başlıkta verilmiş şimdi forumda yöneticide yok ki bu başlığı silsin. :lol:

tşkler basbag hocam bu aralar formda sen estiriyorsun ve tabiki aakcakaza ,ruhensahin ,ve aysarg hocam dördünüz iyisiniz tbrkler :+1: :+1: :+1:

kendini es gecme kodavcisi buyuk hakiszlik olur :)
dogru diyorsun basbag hocam o konu dikkatimi cekmisti baya ordan aklimda kalmis :)
arama tagina alt + 0160 yazinca buldum o konuyu :mrgreen:

alt+0160 kombinasyonu nasıl yani Kafama takıldı yapamıyorum.Basit heralde ama bi hocamız yardım edebilirmi :shock:

Geri