A aymesev Site Gezgini Mesajlar 36 25 Eylül 2008 #1 Arkadaşlar benim bilgisayarın masaüstünde sağ üst köşede reklam yazısı gibi birşey var içinde asus da geçiyor masaüstü arka planı değiştirsem bile gitmiyor neden olabilir?
Arkadaşlar benim bilgisayarın masaüstünde sağ üst köşede reklam yazısı gibi birşey var içinde asus da geçiyor masaüstü arka planı değiştirsem bile gitmiyor neden olabilir?
C cakil1907 Site Gezgini Mesajlar 36 25 Eylül 2008 #2 Spy olsa gerek..Adaware programıyla taratırsanız makineyi..Silinebilir sanırım..
ozgur24 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,322 25 Eylül 2008 #3 reklam virusu sanirim güncel antivürus programı ile taratmalisin haftalik temizlik yap her siteyede tiklamayin reklamlar trojen iceriyo
reklam virusu sanirim güncel antivürus programı ile taratmalisin haftalik temizlik yap her siteyede tiklamayin reklamlar trojen iceriyo
A aymesev Site Gezgini Mesajlar 36 25 Eylül 2008 #4 Teşekkür ederim arkadaşlar deniycem olur inşallah
ccaaggllaarr Aktif Üye Mesajlar 229 26 Eylül 2008 #5 hocam antivirüs xp die bir spy var .daha dorusu bilgisyara kendini program diye tnitiyor. o da olabilr.
hocam antivirüs xp die bir spy var .daha dorusu bilgisyara kendini program diye tnitiyor. o da olabilr.
A aymesev Site Gezgini Mesajlar 36 26 Eylül 2008 #6 Teşekkürler arkadaşlar çözdüm pc' yi taratınca halloldu.