hayır tüm simgeler değil. Excel word iel alakalı simgeler ve birkaç diğer program simgesi kayboldu...by_katliam' Alıntı:hepsimi kayboldu?tüm simgeler mi?
hdd devamlı bişiler yazıyor d kısmına çünkü kamera d ye baglı guvenlik kamerası programı var...by_katliam' Alıntı:hocam 1.yol: görev yöneticisini başlatın ordan dosya-yeni görev ve oraya "explorer" yazın...
2.yol da geri geitrme programlarını kullanabilirisin,geri getirenee kadar hdd ye bişi yazdırmamaya dikkat ett
:+1:patpop' Alıntı:hdd devamlı bişiler yazıyor d kısmına çünkü kamera d ye baglı guvenlik kamerası programı var...by_katliam' Alıntı:hocam 1.yol: görev yöneticisini başlatın ordan dosya-yeni görev ve oraya "explorer" yazın...
2.yol da geri geitrme programlarını kullanabilirisin,geri getirenee kadar hdd ye bişi yazdırmamaya dikkat ett
sağolun hallettim. yanlışlıkla başka kullanıcıdan açmışım bilgisayarı başım kalabalıktı çocuklar vardı korkudan ölecektim o kadar dosya gitti diye...
hallettim saol katliam hocam..patpop' Alıntı:hdd devamlı bişiler yazıyor d kısmına çünkü kamera d ye baglı guvenlik kamerası programı var...by_katliam' Alıntı:hocam 1.yol: görev yöneticisini başlatın ordan dosya-yeni görev ve oraya "explorer" yazın...
sağolun hallettim. yanlışlıkla başka kullanıcıdan açmışım bilgisayarı başım kalabalıktı çocuklar vardı korkudan ölecektim o kadar dosya gitti diye...
makrorganizma' Alıntı:C:\Documents and Settings\[kullanıcı adınız]\Desktop klasörüne bakabilirsiniz
saol hocam o işlemi yaptım ama belgeler boş gözüktümakrorganizma' Alıntı:makrorganizma' Alıntı:C:\Documents and Settings\[kullanıcı adınız]\Desktop klasörüne bakabilirsiniz
bu işlemi yapsaydın daha çabuk fark ederdin o durumu. neyse geçmiş olsun