M mav96 Site Gezgini Mesajlar 93 28 Eylül 2017 #1 arkadaslar masaüstü bilgisayarla akıllı tahta arası kablosuz bağlantı(masaüstünün görüntüsünü aktarma vs.) nasıl yapıyosunuz.yaptınız. tesekkurler
arkadaslar masaüstü bilgisayarla akıllı tahta arası kablosuz bağlantı(masaüstünün görüntüsünü aktarma vs.) nasıl yapıyosunuz.yaptınız. tesekkurler
mutlu112 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 872 28 Eylül 2017 #3 bende merak ettim acaba yapılabiliyor mu
Yılmaz YALÇIN Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 595 29 Eylül 2017 #5 Masaüstü bilgisayarı wireless adaptör yardımıyla, akıllı tahta ile aynı ağa bağlayıp uzak masaüstü bağlantısı kurulabilir diye düşünüyorum.
Masaüstü bilgisayarı wireless adaptör yardımıyla, akıllı tahta ile aynı ağa bağlayıp uzak masaüstü bağlantısı kurulabilir diye düşünüyorum.
KaRuB Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 375 29 Eylül 2017 #6 Her iki bilgisayarda internete bağlı olmak şartıyla teamwiever programı yardımıyla da yapabilirsiniz.
Her iki bilgisayarda internete bağlı olmak şartıyla teamwiever programı yardımıyla da yapabilirsiniz.