Masaüstü Bilgisayar İnternete Bağlanmıyor?

Kodla Büyü

hyalcin_61

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar lütfen yardımcı olun okuldaki öğretmen bilgisayarına win7 kurdum ve internete rahatlıkla bağlanabiliyordum bir hafta öncesine kadar sonra ne olduysa internete bağlanamıyorum ağ bağlantıları simgesinin üzerinden sürekli sarı ünlem işareti bulunuyor gelen bağlantı sıfır görünüyor acaba kabloda bi sorun mu var dedim kabloyu laptopa taktım laptop internete bağlanıyor masaüstü bilgisayarına elle ıp adresi verdim yine olmadı bunun bi çözümü var mı?

hocam ip elle ver ..
birde tahminimce meb internetini aşmak için öğretmen arkadaslar ultrasurf gibi programlar falanda kullanmışsalar proxs ayarlarını bozmuş olabilirler....

valla hocam elle ıp verdim bu bilgisayarı benden başka kimse kullanmıyor ve ultrasurf gibi program hiç kullanmadım

Hocam ağ bağlantılarım özelliklere bi bakın bakalım routing driver diye işretli bir şey var mı varsa tiki kaldırıp deneyin.

hocam benim bilgisaylarda ise bağlantı var fakat hiç bir siteye girmiyor. xp yüklüydü sürekli sınırlı bağlantı diyodu win7 kurdum bağlantı var fakat bu seferde net hiç gelmiyor. Labaratuardaki bilgisayarları hiç kullanamıyor öğrenciler bi çözüm bulsak iyi olacak. anlayan arkadaşlar yardımcı olurlarsa seviniriz.

Problemin Kaynağı : Apple yazılımlarından bonjour services hatası diyelim...
ÇÖZÜM: çalıştır - msconfig / hizmetler sekmesi... devamı aşağıda :)

Ekli dosyalar

• bonjour.GIF
    bonjour.GIF
    25.1 KB · Görüntüleme: 6,196
BBNET
Geri