mart sonuna kadar dağıtılacak olan tabletlerden haberiniz var mı?
hocam geçen yıl vestelleri eşleştirdiğimiz bi adres vardı. ordan hepsi hallediliyo.ngezen' Alıntı:bizde dağıttık ama ben pbys şifremi kaybettim ne yapabilirim bilgisi olan var nı ?
nese1982' Alıntı:hocam geçen yıl vestelleri eşleştirdiğimiz bi adres vardı. ordan hepsi hallediliyo.ngezen' Alıntı:bizde dağıttık ama ben pbys şifremi kaybettim ne yapabilirim bilgisi olan var nı ?
emin değilim ama tablet.eba.gov.tr galiba
evet benim ama bugün tablet.eba.gov.tr ile tüm seri noları ve aktif edilmiş edilmemiş tabletleri takip edebildi. emin olmadığım kısım adres kısmı idi. sık kullanılanlardan ulaştığım için emin değildim ama hemen kontrol ettim doğru olduğunu gördüm. bu bilgiyi de formda hiç görmedm. şifresini tekrar edinebilene kadar burayı kullanabilir. forma yazı yazarken size mi soracam. kendini ne zannediyorsanhemenyardim' Alıntı:nese1982' Alıntı:hocam geçen yıl vestelleri eşleştirdiğimiz bi adres vardı. ordan hepsi hallediliyo.ngezen' Alıntı:bizde dağıttık ama ben pbys şifremi kaybettim ne yapabilirim bilgisi olan var nı ?
emin değilim ama tablet.eba.gov.tr galiba
nese1982 siz tabletleri uygun olmayan şekilde dağıtan kişi değil miydiniz ? O kadar bi habersiniz ki hala yanlış bilgiler vermeye devam ediyorsunuz. Olayın ne tablet.eba.gov.tr ile ne vestelle ne geçen yılla hiç bir ilgisi yok. Her tablet yazısı gördüğünüz yere yorum yazma gibi bir zorunluluğunuz yok. Tam emin değilseniz yazmayabilir ve yanlış yönlendirmeye bilirsiniz.