Liste asılmış benim 72 saatten 562,69 TL görünüyor, sizinki nasıl. Bu haftayı komple şubata mı sayıyorlar...
the_korsan' Alıntı:zar zor 21 saatBitefo değilim
masterkartall' Alıntı:Pardon şubat olmalıydı doğru, 1 mart ya bugün aklım marta gitti.
Ben de 65 saat bekliyordum tatilde çalışmadım ama 72 görünüyor, umarım geri para ödemekle uğraştırmazlar benii...
Evet var hocam. ben de çalışmadım tatilde 65 saatten 507 lira yazılmış.pasific' Alıntı:tatilde çalıştım ama 507 tl yazılmış. yanlışlıkmı var acaba
zencefil58' Alıntı:the_korsan' Alıntı:zar zor 21 saatBitefo değilim
neden değilsin hocam yaaav. Sonuçta para lazım oluyor bitefo olmalısın bence. Hayat zor şartlar zor.
the_korsan' Alıntı:zencefil58' Alıntı:the_korsan' Alıntı:zar zor 21 saatBitefo değilim
neden değilsin hocam yaaav. Sonuçta para lazım oluyor bitefo olmalısın bence. Hayat zor şartlar zor.
Para kime lazım değil ki hocam ama huzur daha çok lazım![]()
fatihkultukturkan' Alıntı:the_korsan' Alıntı:zencefil58' Alıntı:the_korsan' Alıntı:zar zor 21 saatBitefo değilim
Para olmayınca huzurumuzda kaçıyor biliyorsun![]()
the_korsan' Alıntı:zencefil58' Alıntı:the_korsan' Alıntı:zar zor 21 saatBitefo değilim
ege' Alıntı:hocam ek ders ücreti 7.3 değilmi. sizin verdiğinz ders saatleriyle alınan ücret 7.3 e tekabül etmiyorda. arttımı ders ücreti?
md4483' Alıntı:ege' Alıntı:hocam ek ders ücreti 7.3 değilmi. sizin verdiğinz ders saatleriyle alınan ücret 7.3 e tekabül etmiyorda. arttımı ders ücreti?
hocam 7.3 yılbaşından öneydi yılbaşından sonra vergi diliminden çıktığımıziçin 7.8 liraya yükseldi