ben aldım...2004 mezunuyum 2010 da aldım..ac6014' Alıntı:Aranızda diplomasını alan varmı tefli arkadaşlar.
o teknik resim dersi yok mu?1997 marmara tef elektronik ve bilgisayar öğretmenliği mezunuyum. Recep Boru yu hatirlayanlar varmi ?
evet Recep Börü.Recep BÖRÜ degilmiydi
Yaşa hocam. Çok sevdiğim bir hocaydı.İhsan Gök olabilir mi
Hocam ben 2018 de aldım. Hasan Erdal dekan olmuştu. Profesör de olmuş bu arada kendisi. Oturup bir çay içtik odasında. Biraz eski günleri andık. 5. Kat öğrenci işlerine ilettik durumu. 5 dakikada teslim ettiler. Teslim ederken fakülteye verdiğiniz fotoğrafın olduğu bir deftere imza atıyorsunuz. Vay beee demiştim resmi görünceVay be. 102 idi amfi numarasi. Hep orda olurdu dersleri.
2007 mezuniyet.
Arkadaslar diplomami almadim. Bilginiz varmi nasil alinir
çok değerli bir hocaydı gerçekten; sanırım bir vakıf üniversitesinde ders veriyordu en son.Yaşa hocam. Çok sevdiğim bir hocaydı.
Son dersini bizim sınıfta vermiş ve hatıra fotoğrafı çektirmiştik.
Koray hocadan ders almadık ama Burhanettin hoca çok değerli bir hocaydı. Severdik kendisini. Sonra siyasete falan da girdi sanırım.çok değerli bir hocaydı gerçekten; sanırım bir vakıf üniversitesinde ders veriyordu en son.
Burhanettin can vardı; birde koray tunçalp sanırım gerçekten kaliteli hocalardan derse alma şansımız olmuş. Koray hoca 2003 te daha geleceğin teknoloji mühendilseri adayı diye takılırdı; gel gelelim yaş 35 i geçince insanın gözünde mühendislik vs..vs.. kalmıyor.
Bu arada kontrolmatiğin CEo su sami arslanhan da bizim dönemden sınıf arkadaşımız. valla ne cevherler varmış içimizde haberimiz yokmuş.