manşet haber

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zeta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

zeta

Site Gezgini
mebweb'e manşet haber fotoğrafı eklemek istiyorum. diğer fotolarla aynı büyüklükte foto koyduğumda manşette bulanık gözüküyor. kırp dediğimde tamamen siyah oluyor. kendim fotoyu küçülttüğümde de kabul etmiyor.
sizler ne yaptınız, ben içinden çıkamadım.

tavsiyem şu: 432x270 px bir foto hazırlamanız gerekiyor. Ancak alt kısımdan 20 pikselini gölgeye ayırdığı için bu 20 piksel feda edilebilir bir alan olmalı. 432x250 piksel hazırlarsan da şunu yapıyor. önce 270 piksele büyütüp sonra yine alttaki 20 pikseli kırpıp gölge koyuyor. yani yüklenecek foto 432x270 piksel olacak ama alttaki 20 pikseli feda edeceksin. alttaki 20 piksele yazı vb. denk gelmezse sorun olmaz...
http://beysehirasml.meb.k12.tr/

dediğinizi yaptım. resmi yükledikten sonra kırp vb bir şey yazısının altında kaydet diyor. o düğmeye bastım. resmin yerine siyah çıkıyor. resim üzerie tıklayınca gözüküyor.

upload yaptıktan sonra resmin tamamını çerçeve için alıyor, burada hiç birşey yapmadan kaydet derseni galeriye kaydeder. orada da üzerine tıklayarak manşete yerleştirebilirsiniz. bunun dışında bir sorun var mı?

BBNET
Geri