G gazierdem Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 317 25 Ağustos 2013 #1 Kusura bakmayın belki daha önce konusuldu ama ben bulamadım. Malatya'da ki yonetici atamalari ertelendi mi yoksa. mebbis te hata veriyor. Teşekkürler
Kusura bakmayın belki daha önce konusuldu ama ben bulamadım. Malatya'da ki yonetici atamalari ertelendi mi yoksa. mebbis te hata veriyor. Teşekkürler
G gazierdem Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 317 25 Ağustos 2013 #2 Arkadaslar sorumun cevabını buldum. pazartesiye hata düzeltilir deniyo. Duzeltelmezse tercihl er elden verilir deniyo. Arkadaşlar sizce 75.75 puanla MALATYA merkeze yakin m.yrd gelirmi..? Teşekkürler.
Arkadaslar sorumun cevabını buldum. pazartesiye hata düzeltilir deniyo. Duzeltelmezse tercihl er elden verilir deniyo. Arkadaşlar sizce 75.75 puanla MALATYA merkeze yakin m.yrd gelirmi..? Teşekkürler.
A alican44 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 570 25 Ağustos 2013 #3 büyük ihtimal geleceğini tahmin ediyorum. son atamalara bakarak tabi
G gazierdem Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 317 25 Ağustos 2013 #4 alican44' Alıntı: büyük ihtimal geleceğini tahmin ediyorum. son atamalara bakarak tabi Genişletmek için tıkla ... Hocam son atamalada kac puana kadar indi. Kac kisi atanmisti. Teşekkürler
alican44' Alıntı: büyük ihtimal geleceğini tahmin ediyorum. son atamalara bakarak tabi Genişletmek için tıkla ... Hocam son atamalada kac puana kadar indi. Kac kisi atanmisti. Teşekkürler