MALATYA BT REHBERLİĞİ USULSÜZLÜĞÜ...

Kodla Büyü

hsnkutlu23

Üye
Öncelikle kendimi tanıtayım.
Hasan KUTLU,Kernek Anadolu Lisesi'nde görev yapmaktayım.Telefon numaram 505.491.7824.isteyen herkes ulaşabilir.
Bildiğiniz gibi görevlendirmeler açıklandı. Tabiki 4 gün gecikmeyle. Eğiticilerin denetimlerinde eksiklik gördüğü rehber öğretmenleri kendi deyimleriyle dinlendiriyorlarmış. 25 yada 26 arkadaşımız bu kapsamda.Başka bir ayrıntıda bazı okullara denetim yapılmamış olması.Şahsen bu deyimi hoş bulmadım.Beni dinlendirmek gibi görevlerinin olmadığı kanısındayım. Eksiklikler nedir, neye istinaden görev verilmemiştir merak konusu. Görevlendirme ilkelerine aykırı bir durum sözkonusu. Birilerinin acilen açıklama yapması gerekir diye düşünüyorum.
Buradan toplanabilirsek 13.01 cuma günü 11.00 da milli eğitime gidip soralım.

Mevlana hazretleri ne güzel demiş.
İlahi adalette zaman aşımı yoktur.O mutlaka bir gün tecelli edecektir.

devletin dili resmidir sozlu olmaz.ister valilige istersende bimere yaz oyle verilsin cevao aldigin cevaba gorede verirsin bi iki yuz lira acarsin bolge idare mahkemesine dava olur biter.sendika dicem ama onu gec , cozum olmazsa direk sen ac bolge idareye davani.ama benim teklifim en once sozku degil yazili olarak cevap almanizdir

niya malatya meb sayfasında görevledirmelerde görevlendirilenlerin branşlarını yazmamışlar? Açık bir şekilde usulsüzlük olduğu çok net ortada

hsnkutlu23' Alıntı:
Öncelikle kendimi tanıtayım.
Hasan KUTLU,Kernek Anadolu Lisesi'nde görev yapmaktayım.Telefon numaram 505.491.7824.isteyen herkes ulaşabilir.
Bildiğiniz gibi görevlendirmeler açıklandı. Tabiki 4 gün gecikmeyle. Eğiticilerin denetimlerinde eksiklik gördüğü rehber öğretmenleri kendi deyimleriyle dinlendiriyorlarmış. 25 yada 26 arkadaşımız bu kapsamda.Başka bir ayrıntıda bazı okullara denetim yapılmamış olması.Şahsen bu deyimi hoş bulmadım.Beni dinlendirmek gibi görevlerinin olmadığı kanısındayım. Eksiklikler nedir, neye istinaden görev verilmemiştir merak konusu. Görevlendirme ilkelerine aykırı bir durum sözkonusu. Birilerinin acilen açıklama yapması gerekir diye düşünüyorum.
Buradan toplanabilirsek 13.01 cuma günü 14.00 da milli eğitime gidip soralım.

Mevlana hazretleri ne güzel demiş.
İlahi adalette zaman aşımı yoktur.O mutlaka bir gün tecelli edecektir.

Saati biraz daha erkene alırsak daha iyi olur bence.

Şu düştüğümüz hallere bak yaa. Hey Allah'ım artık görevlendirme de bile başımız fena ağrıtmaya başladılar. :verymad:

mkankan' Alıntı:
Şu düştüğümüz hallere bak yaa. Hey Allah'ım artık görevlendirme de bile başımız fena ağrıtmaya başladılar. :verymad:
sanki verimli ovadan tarla bağışlıyorlar. :verymad:

Ben akşam saatlerinden bu yana bir çalışma yaptım. en az 26 farklı branştan btr görevlendirmesi yapılmış. buda sadece yeşilyurt ve battalgazi ilçeleri için.

Hocam normalde ders saatiniz haftada ne kadar? Bu BTR görevlendirmesinde ekders sorunu haricinde bizi mecbur kılacak bi durum yok ortada. Kaldı ki milli eğitimin BT öğretmenlerinin peşinden koşması gerekiyor. Sizi kim neden görevlendirmediyse direk ona sorabilseniz en güzeli olur. İlk dönem çok çalıştıysanız (!), arkadaşlar belli ki çok çalışanları pek sevmemişler...sizi dinlendirmek istemişler.. hey Allahım adalet elbet bir gün herkese lazım olacak.

benim kadrom yeşilyurt ilçe milli eğitim müdürlüğünde. okulum yok. Malatya'ya sene başında eş durumundan geldim. bu çalıştığım 4. il.görevde 8. yılım. böyle görevlendirme görmedim.

norm fazlası ataması yapılmadı mı hocam malatyada? malatya mem enterasan işlere imza atıyor anlaşılan. Allah kolaylık versin

Çok ayıp hangi görevini ihmal etmiş ki bu arkadaşlar görevlendirilmiyorlar. Hangi çizelgeye, tutanağa dayanarak reddetmişler. Bence bimere yazın hocam keyfi uygulama. Bu görevlendirilmeyen arkadaşların yerine kimi görevlendirmişler acaba? Kimin torpillisi? :verymad:

Hasan hocam konu için teşekkür ederim. bugün gelecek arkadaşlarla bir görüşelim ona göre bir yol haritası çizeriz.

hocam artık ne duysam inanıyorum. çünkü herşey oluyor. ben manisa somadayım. somada 1. dönem sonu bt rehberleriyle toplantı yapıldı 2. dönem görevlendirmeleri için. fatih projesi olan 2 okul boş kaldı herkes kendi okulunu istediği için. böyle olunca sadece fatih projesi olan okullar görevlendirilecek dediler. zaten 7 okul var akıllı tahtaları olan. görevlendirme listesi pazartesi geldi. 6 kişi görevlendirilmiş. 5 tanesi fatih projesi 1 tanesi merkezde bile olmayan küçük bir okul. Arkadaş ilçede en az dersi olan (10 saat) öğretmenimiz. kendi okuluna görevlendirildi. Nasıl oldu anlamadım. yani arkadaşın iyi torpili varmış. diğer kendi okulunu isteyenler yapılmadı. Akıllı tahtaları olan 2 okul boş. Haksızlıklar devam ediyor.

nasıl bir denetim yapmışta eksiklik görmüşler, bu denetimi kim yapmış, diğer öğretmenleri de o şekilde denetleyip sen yeterli değilsin diye öğretmenlik yaptıramayabiliyorlar mı?

hocam ben de Malatya'dayım.Beni de "teftişe" geldiler birinci dönemin sonunda ama görevlendirmem oldu inş hallolur sizinki de hocam.kolay gelsin

Allah kolaylık versin arkadaşlar... Umarım hakkınız olanı geri alırsınız. Ama bunları okuduktan sonra şunu tahmin etmek güç değil; bugün Malatya'da olur, baktılar ses çıkaran yok, yarın bütün il memlerde aynı yöntemi uygulayacaklardır.

malatya mem'in işine akıl sır ermez,sırf o yüzden btr liği istemedim dersimi anlatmayı,öğretmen olduğumu hissetmeyi çok özlemişim ve 2 yıldır da istemiyorum,bizim okula btr görevlendiriliyor,ilk dönem denetime geldiler,bana soruyolar nasıl btr ,çalışıyor mu diye,ben de elbette çalışıyor,okulumuzun ihtiyaç duyduğu personellerden ki,müdür bey de ikide bir bana " btr ne iş yapar,ben btr istemiyorum " falan dediği halde...hoş değil yaniii,bu sistem btr nedir anlattırmıyor,önemsettirmiyor...

hocam Allah yardımcınız olsun takipteyim nedenini burada bizimle paylaşırsanız memnun oluruz

BBNET
Geri