A arda5544 Aktif Üye Mesajlar 191 13 Kasım 2012 #1 slm arkadaşlar yeniden atama ile anadolu liselerine gidebilecek arkadaşlardan açık olan kaç adet okul olduğunu öğrenebilirmiyiz acaba. ben ve benim gibi ilk atama bekleyenler için sayı önemli.şimdiden bilgiler için teşekkürler.
slm arkadaşlar yeniden atama ile anadolu liselerine gidebilecek arkadaşlardan açık olan kaç adet okul olduğunu öğrenebilirmiyiz acaba. ben ve benim gibi ilk atama bekleyenler için sayı önemli.şimdiden bilgiler için teşekkürler.
A arda5544 Aktif Üye Mesajlar 191 13 Kasım 2012 #2 yeniden atamaya başvuracak arkadaşlar malatya daki açık okulları yazarlarsa forumda benim gibi bekleyen onlarca kişi için aydınlatıcı bilgi olur.
yeniden atamaya başvuracak arkadaşlar malatya daki açık okulları yazarlarsa forumda benim gibi bekleyen onlarca kişi için aydınlatıcı bilgi olur.
A arda5544 Aktif Üye Mesajlar 191 13 Kasım 2012 #3 malatya da yeniden atanan bilişimci yok galiba cevap gelmediğine göre
X xamorx Site Gezgini Mesajlar 41 13 Kasım 2012 #4 hocam ben malatyadayım. yeniden atamaya başvuracağım. ama açık olan okulları bilmiyorum. daha sistem açılmadı.
hocam ben malatyadayım. yeniden atamaya başvuracağım. ama açık olan okulları bilmiyorum. daha sistem açılmadı.
A arda5544 Aktif Üye Mesajlar 191 13 Kasım 2012 #5 hocam sistem açıldığında okulların listesini buraya eklerseniz memnun oluruz.
A arda5544 Aktif Üye Mesajlar 191 14 Kasım 2012 #6 hatay da 2 okul , samsun da 1 okul açmışlar yeniden atamalara malatya da kaç okul açıldı bilen varmı dostlar
hatay da 2 okul , samsun da 1 okul açmışlar yeniden atamalara malatya da kaç okul açıldı bilen varmı dostlar
E egitimci. Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 685 14 Kasım 2012 #7 daha önce öğretmeni olupta şu anda boşta olan benim bildiğim 3 okul var... büyük ihtimal onlar açılır...
daha önce öğretmeni olupta şu anda boşta olan benim bildiğim 3 okul var... büyük ihtimal onlar açılır...