maksimum 40 bine otomatik araç önerisi olan??

Kodla Büyü

spider23

Süper Üye
Süper Üye
Selamlar;aracı değiştirmeye niyetleniyorum ama fiyatları görünce şoka giriyorum..

en fazla 40 bine kadar model yılı 2007 üzeri otomatik--mümkünse tam otomatik-- corsa-jazz-polo tarzı HARİÇ..

Sedan aile otomobili tavsiyesi olan var mı?? benzinli-dizel farketmez... seçenek olarak en cazip mitsubishi lancerlar çıkıyor..birde cruze ama cruze a pek sıcak bakmıyorum...

aynenbadi' Alıntı:
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-astra-2008-sedan-cosmo-otomatik-318744229/detay
o fiyatlarda alabileceğin araçlardan biri, araştırırsan daha uygununu bulabilirsin hocam

hocam şanzıman hariç süper...bacanakta dizeli var;easytronic şanzımana yeni 2000 lira verdi..serviste 4000 lira istemişler...

spider23' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-astra-2008-sedan-cosmo-otomatik-318744229/detay
o fiyatlarda alabileceğin araçlardan biri, araştırırsan daha uygununu bulabilirsin hocam

hocam şanzıman hariç süper...bacanakta dizeli var;easytronic şanzımana yeni 2000 lira verdi..serviste 4000 lira istemişler...
araç şans işi hocam hiç arıza vermez dediğin araçlar bile elinde patlayabiliyor. Bu aracı 2 senedir abim kullanıyor hiç sorun yaşamadı, ben de kullandım araç gayet iyi.. zaten fiyatlar uçmuş bence alınabilecek bir araç

Subaru impreza 1.5 hb elegance tam otomatik üstelik 4 çeker temizini bulursanız çok memnun eder bizzat kullanıyorum. Yarı otomatik düşünme derim. Ne alırsan tam otomatik olsun.

Fiyatları ne durumda bilmiyorum ben şubat ayında 135000km 2007 focus GHIA otomatik LPG li sedan aracımı 35000 TL satmıştım. Eğer düşünürseniz makyajlı 2008-2011 model focusları tavsiye ederim. Ben araca o zaman 2,5 yıl bindin şanzımanından yana hiç problem yaşamadım. Zaten ikinci el bir otomatik araç alacaksanız 4 ileri klasik otomatik vites araçları tavsiye ederim şanzıman sağlamlığı açısından. 4 ileri klasik otomatik biraz fazla yakar ama LPG olunca çok da problem olmuyordu...

BBNET
Geri